4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 5 דקות מצרכים: 50 גר' שוקולד מריר (חתוך לקוביות) 1 כף קקאו
4 מנות זמן ההכנה: 30 דקותזמן אפיה: 25 דקות מצרכים:לבצק:200 גר' קמח100 גר' חמאה20 מ"ל מים קרים1כפית סוכרקורט מלח1חלמון לקרם
מנה אחרונה טעימה על בסיס מרינג, קצפת וקרם ערמונים אבל ניתן למי שלא אוהב ערמונים לקשט בתותים. ממליצה להכין את
8 מנות תבנית פאי קוטר 24 זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 10 דקות מצרכים: לקלתית: 200 גר' קמח 110
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר 200 גר' סוכר 100 גר'
6 מנותזמן ההכנה:10 דקותזמן אפיה:35 דקותמצרכים:150 גר' ענבים שחורים עדיפות לזן מוסקט5 חלבונים150 אבקת סוכר100 גר' חמאה70 גר' קמח65 גר'
מצרכים:350 גר' דבש200 גר' סוכר4 ביצים1 כוס בירה שחורה (250 מ"ל )1 כוס שמן (250 מ"ל)350 גר' קמח תופח, מנופה1/2
פינוק להפסקת קפה או כל הזדמנות אחרתזמן ההכנה: 20 דקותזמן האפייה: חצי שעהמצרכים:175 גר' חמאה1 כף דבש נוזלי75 גר' קמח100
6 מנותזמן ההכנה: 10 דקותמצרכים:ליטר וחצי מים2 שקיות תה ירוקקוביות אבטיח (מ3 עד 4 פלחים)חצי חבילה נענע טרייהכף סירופ אגבהקוביות
ל – 6 סועדיםזמן הכנה: 15 דקותחומרים:לקרם שוקולד:1 וחצי מיכל שמנת מתוקה300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות (ניתן לערבב סוגי
כלי נגישות