קינוחים
קרם שוקולד מיוחד לפסח
4 מנות זמן ההכנה:20 דקות +3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%) 1 כף
מאפה רוקפור ואגסים
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת רוקפור 2 אגסים 3 ביצים 200
מוס אוורירי של תותים
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 דקות זמן קירור: שעתיים מצרכים: 500 גר' תותים 150 גר' סוכר
טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois
מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות) ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר
טורט חורפי עם משמשים, שזיפים,בננות ואננס
11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן ההכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'
בננות אפויות עם רוטב שמנת ,דבש וחומץ בלסמי
4 מנות זמן ההכנה : 12 דקות זמן אפיה : 8 דקות מצרכים : 4 בננות 2 כפות דבש נוזלי
תפוח עץ ממולא בפירות יבשים
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 4 תפוחי עץ 80 גר' אוכמניות טריות או קפואות 30
מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו
4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן אפיה:20 דקות מצרכים: 250 גר' בצק עלים 300 גר' תפוחי עץ 300 גר' מנגו
טארט משמשים
זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250
מעדן דובדבנים
זמן הכנה:10 דקות מצרכים ל 4 מנות: 150 גר' דובדבנים בסירופ 500 גר' גבינה לבנה 8 ביסקוטים 4 כפות סוכר
קרפציו של מלון
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 מלון לסביון: 4 חלמונים 100 גר' סוכר 1
שרלוט פטל-לימון עם גבינה מסקרפונה
2 מנות 2 תבניות סופלה אישיות מומלץ להכין לילה קודם זמן ההכנה:30 דקות זמן אפיה:10 דקות זמן קירור: 12 שעות