קינוחים

טארט שוקולד ותותים
כללי

טארט שוקולד ותותים

8 מנות זמן ההכנה:20 דקות זמן האפיה:15 דקות מצרכים: לבצק פריך: 250 גר' קמח 125 גר' חמאה 100 גר' סוכר

קרא עוד ←
קרם שוקולד מיוחד לפסח
כללי

קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות זמן ההכנה:20 דקות +3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%) 1 כף

קרא עוד ←
מאפה רוקפור ואגסים
כללי

מאפה רוקפור ואגסים

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת רוקפור 2 אגסים 3 ביצים 200

קרא עוד ←
מוס אוורירי של תותים
כללי

מוס אוורירי של תותים

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 דקות זמן קירור: שעתיים מצרכים: 500 גר' תותים 150 גר' סוכר

קרא עוד ←
טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois
כללי

טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois

מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות) ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר

קרא עוד ←
טורט חורפי עם משמשים, שזיפים,בננות ואננס
כללי

טורט חורפי עם משמשים, שזיפים,בננות ואננס

11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן ההכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'

קרא עוד ←
בננות אפויות עם רוטב שמנת ,דבש וחומץ בלסמי
כללי

בננות אפויות עם רוטב שמנת ,דבש וחומץ בלסמי

4 מנות זמן ההכנה : 12 דקות זמן אפיה : 8 דקות מצרכים : 4 בננות 2 כפות דבש נוזלי

קרא עוד ←
תפוח עץ ממולא בפירות יבשים
כללי

תפוח עץ ממולא בפירות יבשים

4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 4 תפוחי עץ 80 גר' אוכמניות טריות או קפואות 30

קרא עוד ←
מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו
כללי

מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו

4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן אפיה:20 דקות מצרכים: 250 גר' בצק עלים 300 גר' תפוחי עץ 300 גר' מנגו

קרא עוד ←
טארט משמשים
כללי

טארט משמשים

זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250

קרא עוד ←