קינוחים

תפוח עץ ממולא בפירות יבשים
כללי

תפוח עץ ממולא בפירות יבשים

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן האפיה: 20 דקות מצרכים: 4 תפוחי עץ 80 גר' אוכמניות טריות או קפואות

קרא עוד ←
עוגת תפוחים עם דבש
כללי

עוגת תפוחים עם דבש

פינוק להפסקת קפה או כל הזדמנות אחרת 6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 30 דקות מצרכים: 175 גר'

קרא עוד ←
פאי אגסים ואפרסקים עם קרם שקדים ואגוזי לוז
כללי

פאי אגסים ואפרסקים עם קרם שקדים ואגוזי לוז

תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 40 דקות מצרכים: לבצק הפריך: 250 גר'

קרא עוד ←
מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו
כללי

מאפה בצק עלים עם תפוחים ומנגו

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן האפיה: 20 דקות מצרכים: 250 גר' בצק עלים 300 גר' תפוחי עץ 300

קרא עוד ←
טארטלטים עם דובדבנים ומרציפן – Tartelettes avec des cerises et de la pate d'amandes
כללי

טארטלטים עם דובדבנים ומרציפן – Tartelettes avec des cerises et de la pate d'amandes

4 מנות זמן ההכנה: 45 דקות זמן האפיה:40 דקות מצרכים: 800 גר' דובדבנים 200 גר' מרציפן 2 ביצים 40 גר'

קרא עוד ←
מעדן שוקולד בטעם וויסקי וקפה עם קציפת וויסקי וקפה
כללי

מעדן שוקולד בטעם וויסקי וקפה עם קציפת וויסקי וקפה

6 מנות זמן הכנה: 15 דקות  מצרכים: לקרם שוקולד: 1 וחצי מיכל שמנת מתוקה 300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות

קרא עוד ←
קלאפוטי דובדבנים
כללי

קלאפוטי דובדבנים

6 מנות זמן הכנה: 10 דקות  זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: 200 מ"ל שמנת מקל וניל 100 מ"ל חלב 3

קרא עוד ←
מוס שוקולד מריר עם אגסים ביין
כללי

מוס שוקולד מריר עם אגסים ביין

6 מנות זמן הכנה: 45 דקות + שעתיים זמן קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 6 אגסים גדולים 1/2 יין

קרא עוד ←
קרם שוקולד מיוחד לפסח
כללי

קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות זמן הכנה: 20 דקות + 3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%)

קרא עוד ←
טורט חורפי עם משמשים, שזיפים, בננות ואננס
כללי

טורט חורפי עם משמשים, שזיפים, בננות ואננס

11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן הכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'

קרא עוד ←
קרפ סוזט של יהודית
כללי

קרפ סוזט של יהודית

8 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 500 מ"ל חלב 3 ביצים 3

קרא עוד ←
טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois
כללי

טארט עם מילוי קרם שקדים – galette des rois

מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות). ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר

קרא עוד ←