4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן האפיה: 20 דקות מצרכים: 4 תפוחי עץ 80 גר' אוכמניות טריות או קפואות
פינוק להפסקת קפה או כל הזדמנות אחרת 6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 30 דקות מצרכים: 175 גר'
תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 8 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 40 דקות מצרכים: לבצק הפריך: 250 גר'
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן האפיה: 20 דקות מצרכים: 250 גר' בצק עלים 300 גר' תפוחי עץ 300
4 מנות זמן ההכנה: 45 דקות זמן האפיה:40 דקות מצרכים: 800 גר' דובדבנים 200 גר' מרציפן 2 ביצים 40 גר'
6 מנות זמן הכנה: 15 דקות מצרכים: לקרם שוקולד: 1 וחצי מיכל שמנת מתוקה 300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות
6 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: 200 מ"ל שמנת מקל וניל 100 מ"ל חלב 3
6 מנות זמן הכנה: 45 דקות + שעתיים זמן קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 6 אגסים גדולים 1/2 יין
4 מנות זמן הכנה: 20 דקות + 3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%)
11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן הכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'
8 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 500 מ"ל חלב 3 ביצים 3
מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות). ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר
כלי נגישות