Page 33 - medorledor141
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אותי הכנה: סלט מלוח-מתוק של
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב (שמן ,חומץ ,מיץ מנגו ,מלפפון ועגבנייה
הלימון ,בצל שאלוט ,מלח ופלפל גרוס). מצרכים ל 4 :מנות
בקערת הגשה מניחים את קוביות המנגו ,המלפפון ,העגבניות, זמן הכנה 15 :דקות
זמן קירור 120 :דקות
ורצועות הפלפל .מעל הכל שופכים את הרוטב.
מערבבים בעדינות על מנת לא לפגוע במנגו. מצרכים:
4עגבניות חתוכות לקוביות
מעל מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומפזרים את הנבטים. 2מנגו בשלים מקולפים וחתוכים לקוביות
סלטים 1מלפפון חתוך לקוביות
1פלפל ירוק פרוס לרצועות דקות
33
1בצל שאלוט קצוץ דק
1מיץ מלימון
1כף שמן חרצני ענבים
1כף חומץ יין לבן
כמה עלים פטרוזיליה קצוצות
1/2חבילה נבטי סלק או אחר
מלח ופלפל גרוס
גיליון 141