Page 34 - medorledor141
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                    ‫הכנה‪:‬‬                                          ‫עוגיות גבינת שמנת‬
                                                                     ‫ועגבניות מיבשים‬
                    ‫יש לחמם את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪)6‬‬
                                                                                              ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫מערבבים בקערה את גבינת השמנת‪ ,‬הביצים והקמח‪.‬‬                                                  ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
                                                                                             ‫זמן אפיה‪ 20 :‬דקות‬
                    ‫מערבבים יחד עד קבלת עיסה הומוגנית‪.‬‬
                                                                                                       ‫מצרכים‪:‬‬
‫מייבשים את עגבניות כשמניחים אותם על נייר סופג‪.‬‬                             ‫‪ 250‬גר' גבינת שמנת עם עשבי תיבול‬

‫פורסים את העגבניות לרצועות דקות‪ .‬מוסיפים אותם‬                                                           ‫‪ 2‬ביצים‬
                                                                                             ‫‪ 3‬כפות קמח תופח‬
                    ‫לעיסת גבינה עם הטימין והפלפל‪.‬‬                            ‫‪ 50‬גר' עגבניות מיובשות בשמן זית‬

‫ממלאים תבניות של מאפינס מסיליקון‪ .‬ממלאים כ‪-‬שני‬                                                     ‫‪ 1‬כפית טימין‬
                                                                                              ‫קורט פלפל שחור‬
                    ‫שליש של גובה התבנית‪.‬‬
                                                                                                               ‫‪34‬‬
                   ‫לפי גודל התבניות תוכלו לקבל בין ‪ 25‬ל‪ 30‬עוגיות‪.‬‬

‫אופים במשך עשרים דקות או עד שהעוגיות תפוחות‬

           ‫קינוחים‬  ‫וזהובות‪ .‬מסננים מעט לפני ההגשה‪.‬‬

‫סרוק אותי‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39