Page 32 - medorledor141
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצילילוםום::אאללככססדדונוניןין
ההכנה: בצלים ממולאים
להכנת הרוטב: עם סלמון מעושן
יש לקלף את הבצלים .לוקחים תבנית ,שופכים את שמן התירס
ומסדרים מעל את הבצלים .מחממים תנור לחום בינוני ואופים מצרכים ל 4 :מנות
את הבצלים במשך שעה. זמן הכנה 40 :דקות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים .מבשלים
אותם עד שהם מתרככים ,מועכים אותם לפירה .מניחים את זמן אפיה :שעה
הפירה בסיר ומבשלים על אש קטנה תוך הוספה בהדרגה
של שמן הזית .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .יש לחתוך את מצרכים:
הסלמון המעושן לקוביות .מוסיפים את קוביות הסלמון לפירה 8בצלים אדומים
500גר' תפוחי אדמה
ומערבבים. 300גר' סלמון מעושן
כשהבצלים מוכנים ,מצננים אותם .כשהם קרים ,מרוקנים את 1כף שמן תירס
הפנים ומשאירים רק את שני העלים החיצוניים .ממלאים שק 1/4כוס שמן זית
2כפיות קויאר אדום לקישוט
זילוף עם התערובת .ואז בזהירות ממלאים את הבצלים. מלח ופלפל גרוס
מקשטים במעט קוויאר אדום .דגים
32
סרוק אותי