דגים
דג בקלה עם חמאת רימונים
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 6 חתיכות דג בקלה של 150 גר' 500 גר'
נתח סלמון בזיגוג בירה וסירופ מייפל
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 10 דקות מצרכים: 4 נתחי סלמון 125 מ"ל בירה שחורה 60 מ"ל
טרטר דג סלמון עם גבינה לבנה
זמן הכנה: 15 דקות מצרכים ל 4 מנות: 400 גר' דג סלמון טרי 1 מלפפון 150 גר' גבינה לבנה 1
דג בקלה בנוסח באהיה
זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים ל 4 מנות: 4 חתיכות של דג בקלה 1בצל פרוס לפרוסות
דג פורל עם אגוזי לוז
שילוב מעניין ומפתיע בין הפורל ואגוזי הלוז 4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 2 כפות
דג הליבוט עם רוטב יין מוסקט
6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 1 קג' דג הליבוט 6 בצלי שאלוט 80 גר'
תבשיל דג סלמון עם פטריות יער, ערמונים וגרעיני חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 700 גר' דג סלמן 50 גר' ערמונים 200 מ"ל
נתח סלמון לצד תבשיל כרוב אדום ותפוח עץ
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 4 חתיכות של סלמון 1/2 כרוב אדום 2 תפוח
דג באס עם שומר
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 15 דקות זמן השהייה: 24 שות מצרכים: 4 נתחי דג באס 8
עלי כרוב ממולאים בדג סלמון טרי ומעושן
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות המצרכים: 400 גר' סלמון טרי 100
מוסר ים עם חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 15 דקות המצרכים: 2 דגי מוסר מפולטים 350 גר' שמפיניונים שטופים 3
דג באס נוסח ברסי
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות המצרכים: 4 פילה באס 2 בצלי שאלוט 200 מ"ל יין


