דגים

דג באס בנוסח בסקי
4 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 3 עלי דפנה 1 בוקה

נתח סלמון בזיגוג בירה וסירופ מייפל
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 10 דקות מצרכים: 4 נתחי סלמון 125 מ"ל בירה שחורה 60 מ"ל

דג מוסר ים אפוי בתנור
4 מנות זמן הכנה: 10 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 1 דג מוסר ים במשקל 1.5 קג' 2 עגבניות

מוסר ים עם חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 2 דגי מוסר מפולטים 350 גר' שמפיניונים שטופים 3

פילה סלמון ברוטב רמולד (Saumon a la Remoulade)
6 מנות המצרכים: 1 ק"ג פילה סלמון טרי בנתח אחד בלי עור, רצוי מהזנב 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס

טרטר סלמון מפתיע
4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן המתנה:3 שעות מצרכים: 1כף וחצי כפות שמנת 42%(קרם פרש) 1 כף וחצי שמן זית

דג פורל עם אגוזי לוז
שילוב מעניין ומפתיע בין הפורל ואגוזי הלוז 4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמו בישול: 45 דקות מצרכים: 2 כפות

סלט אטריות עם אבוקדו וסלמון מעושן
סלט אטריות עם אבוקדו וסלמון מעושן מצרכים ל: 6 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: לפי הוראות יצרן מצרכים:


באס ברוטב שמנת ופורצ'יני
ל6 מנות 12 יחי' פילה באס שמן זית חמאה מלח ופלפל לרוטב: שני מיכלי שמנת בישול שני פילטים אנשובי 50

פילה סלמון עם ארטישוק ירושלמי בשמנת
ל- 6 סועדים זמן הכנה:10 דקות זמן בישול: 25 דקות כולל אפיית הירקות בתנור חומרים: 6 יחידות פילה סלמון ללא
