נתח סלמון בזיגוג בירה וסירופ מייפל

סלמון בצלחת

4 מנות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן אפיה: 10 דקות
מצרכים:
4 נתחי סלמון
125 מ"ל בירה שחורה
60 מ"ל סירופ מייפל
30 מ"ל רוטב סויה
1 כפית חרדל עם גרעינים
בצל קטן קצוץ דק
פלפל גרוס
אופן ההכנה
שמים בסיר את הבירה, סירופ המייפל, רוטב הסויה, החרדל והבצל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד קבלת סירופ.
מצננים ומקררים במקרר.
מניחים את נתחי הסלמון בתבנית. מורחים עליהם מהסירופ בעזרת מברשת. מניחים מעל הנתחים את הבצל של הסירופ.
מכניסים לתנור במצב של גריל ואופים כ 8-9 דקות לפי מידת העשייה המבוקשת.
ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 126
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן