דגים

תבשיל דג סלמון עם פטריות יער, ערמונים וגרעיני חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 700 גר' דג סלמן 50 גר' ערמונים 200 מ"ל

נתח סלמון לצד תבשיל כרוב אדום ותפוח עץ
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 4 חתיכות של סלמון 1/2 כרוב אדום 2 תפוח

דג באס עם שומר
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 15 דקות זמן השהייה: 24 שות מצרכים: 4 נתחי דג באס 8

עלי כרוב ממולאים בדג סלמון טרי ומעושן
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות המצרכים: 400 גר' סלמון טרי 100

מוסר ים עם חרדל
4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 15 דקות המצרכים: 2 דגי מוסר מפולטים 350 גר' שמפיניונים שטופים 3

דג באס נוסח ברסי
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות המצרכים: 4 פילה באס 2 בצלי שאלוט 200 מ"ל יין

פילה סלמון ברוטב רמולד
6 מנות המצרכים: 1 ק"ג פילה סלמון טרי בנתח אחד בלי עור, רצוי מהזנב 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס

גרטאן של דגים עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 6 פילה דגים 6 תפוחי אדמה 6 תפוחי עץ

דג סלמון עם תרד, פלחי לימון מסוכרים
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: להכנת הדג: 4 פרוסות סלמון עבות במשקל 150 גר'

באס ברוטב שמנת ופורצ'יני
6 מנות 12 יחי' פילה באס שמן זית חמאה מלח ופלפל לרוטב: שני מיכלי שמנת בישול שני פילטים אנשובי גר'

עלי כרוב ממולאים בדג סלמון טרי ומעושן
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול:10 דקות זמן אפיה: 15 דקות מצרכים: 400 גר' סלמון טרי 100 גר'

טרטר סלמון מפתיע
4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן המתנה:3 שעות מצרכים: 1כף וחצי כפות שמנת 42%(קרם פרש) 1 כף וחצי שמן זית