דגים

דג באס נוסח ברסי
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 20 דקות המצרכים: 4 פילה באס 2 בצלי שאלוט 200 מ"ל יין

פילה סלמון ברוטב רמולד
6 מנות המצרכים: 1 ק"ג פילה סלמון טרי בנתח אחד בלי עור, רצוי מהזנב 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס

גרטאן של דגים עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 6 פילה דגים 6 תפוחי אדמה 6 תפוחי עץ

דג סלמון עם תרד, פלחי לימון מסוכרים
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: להכנת הדג: 4 פרוסות סלמון עבות במשקל 150 גר'

באס ברוטב שמנת ופורצ'יני
6 מנות 12 יחי' פילה באס שמן זית חמאה מלח ופלפל לרוטב: שני מיכלי שמנת בישול שני פילטים אנשובי גר'

עלי כרוב ממולאים בדג סלמון טרי ומעושן
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול:10 דקות זמן אפיה: 15 דקות מצרכים: 400 גר' סלמון טרי 100 גר'

טרטר סלמון מפתיע
4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן המתנה:3 שעות מצרכים: 1כף וחצי כפות שמנת 42%(קרם פרש) 1 כף וחצי שמן זית

דג מוסר ים ממולא
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 30 דקות מצרכים למלית: 2 כפות שמן זית או 30 גר' חמאה


פילה סלמון ברוטב דבש ותפוזים
6 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 8 דקות מצרכים: 6 נתחי סלמון טרי (במשקל 250 גר' כל אחד)