רחל סטיקלרו – האקדמיה לחשיבה אחרת
פרוסות זוקיני ירוקים מאודים עם שמיר
4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 ק"ג קישואים מזן זוקיני ירוק 5 כפות שמיר קצוץ מלח ופלפל גרוס 50 גר' חמאה או תחליף חמאה אופן ההכנה: שוטפים את הקישואים ומורידים את הפיטם . פורסים לפרוסות עגולות . מחממים בסיר כוס מים אחת יחד עם
- הפודקאסטים של רחל סטיקלרו
- המאמרים של רחל סטיקלרו
ילדים/הורים חומלים היינו
ילדים מכניסים אושר גדול, ולצידם אתגרים. לאתגרים יכולות להיות סיבות
הומור, צחוק והנאה בתהליכי אימון NLP
רחל סטיקלרו הומור הוא האמצעי האהוב עליי בתהליכים אישיים וקבוצתיים.
"איך מתכוננים לאירועים חדשים?"
אוטוטו מסתיימת חופשת הקיץ ומתחילה שנת הלימודים מבוגרים וילדים ניצבים
הטבע ככלי עוקף חשיבה
בטבע מתרחשים תהליכים מחזוריים כזריחה ושקיעה, לבלוב וקמילה, עונות השנה,
"אם אתה נהיה רציני, אתה נהיה טיפשי"
הומור וצחוק הם כלי חשיבה המעניקים לנו אפשרויות להתמודדות עם