16 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן ההתפחה: 3 שעות זמן אפיה: שעה וחצי מצרכים: 300 גר' קמח 75 גר'
4 מנות זמן הכנה: 20 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: לבצק: 150 גר' קמח תפוחי אדמה 150 גר' קמח
6 מנות זמן הכנה: 30 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 1 קג' אגסים 150 גר' סוכר חום 2 כפיות
8 מנות זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה: שעה אחת כולל מצרכים: 250 גר' קמח לבן
6 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 5 דקות מצרכים: 6 אפרסקים 150 גר' סוכר 1/2 ליטר מים 50
8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: בצק פריך (המתכון בנפרד) 90 גר' חמאה 7-9 משמשים
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 50 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 150 גר' סוכר 1 סוכר וניל
יש להכין את העוגה יום לפני זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות מצרכים: לשכבת שוקולד: 250 גר' שוקולד
8 מנות תבנית פאי קוטר 24 זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 10 דקות מצרכים: לקלתית: 200 גר' קמח 110
חומרים: 350 גר' תותים שטופים וחתוכים לפרוסות 12 עלי בזיליקום קצוצים 12 עלי נענע קצוצים סוכר מיץ מלימון אחד תמצית
8 מנות זמן ההכנה: 45 דקות זמן אפיה: 35 דקות מצרכים: לבצק: 125 גר' חמאה רכה 120 גר' אבקת סוכר
12 מנות תבנית עגולה 28' זמן הכנה: הכנות בשלבים (כשבע שעות) זמן בישול: כ-25 דקות להכנות השונות מצרכים: לבסיס העוגה:
כלי נגישות