Page 23 - medorledor84
P. 23

‫מגזין מדור לדור‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫מוס לימון‬
‫בעזרת זסטר עושים ז'וליאנים מקליפת הלימונים והליים‬
‫ושומרים בצד‪ .‬סוחטים את הלימונים ומעבירים את המיץ דרך‬           ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫מסננת ושומרים בצד‪ .‬מפרידים בין החלמונים והחלבונים‪.‬‬            ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
‫בקערה מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד הבלילה תפוחה‬
                                                                        ‫מצרכים‪:‬‬
                                                  ‫ובהירה‪.‬‬     ‫‪ 250‬גר' מסקרפונה‬
‫בקערה שמים את המסקרפונה ומקפלים פנימה את תערובת‬
‫החלמונים‪ ,‬מוסיפים את מיץ הלימון ושני שליש מקליפת‬                         ‫‪ 3‬ביצים‬
‫הלימונים‪ .‬מערבבים עד קבלת מסה אחידה‪ .‬מקציפים את‬                         ‫‪ 2‬לימונים‬
‫החלבונים עם קורט מלח עד קבלת קצף יציב וקשה‪ .‬מקפלים‬
                                                                           ‫‪ 1‬ליים‬
                           ‫אותו בתוך תערובת המסקרפונה‪.‬‬               ‫‪ 100‬גר' סוכר‬

‫מחלקים לקערות הגשה‪ ,‬מעטרים ביתר קליפת הלימון ומכניסים‬                     ‫גיליון ‪84‬‬
                                ‫לקירור לפחות שלוש שעות‪.‬‬

‫‪23‬‬
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28