Page 22 - medorledor84
P. 22

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫ממולאים קיציים‬
‫יש לקלף את המלפפונים ולחתוך אותם לחצי (לאורך ) ולהוציא‬
                                                                               ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                                             ‫את הגלעינים‪.‬‬                     ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
      ‫יש להמליח ולהניח אותם במסננת במשך עשרים דקות‪.‬‬
‫בקערה מניחים את החלמון עם חרדל‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬בעזרת‬                                   ‫מצרכים‪:‬‬
‫מטרפה מתחילים לערבב ולאט לאט מוסיפים את השמן עד‬                           ‫‪ 6‬עגבניות חממה קטנות‬
‫קבלת מיונז יציב וקשה‪ .‬מוסיפים את מחית הקארי ומערבבים‪.‬‬
‫בקערת המקסר שמים את הטונה ומפוררים אותו‪ .‬מוסיפים‬                               ‫‪ 3‬מלפפונים קטנים‬
    ‫אותו‪ ,‬את העירית הקצוצה ואת הצלפים למיונז ומערבבים‪.‬‬                 ‫קופסת טונה במים מסוננת‬
‫שוטפים ומייבשים את העגבניות‪ .‬חותכים את הכובע ומרוקנים‬
‫את תוכן העגבניות‪ .‬ממליחים מעט והופכים אותם על נייר סופג‬                                  ‫‪ 1‬חלמון‬
      ‫לכמה דקות‪ .‬בעזרת נייר סופג מיבשים את המלפפונים‪.‬‬                               ‫‪ 1‬כפית חרדל‬
‫ממלאים את המלפפונים ואת העגבניות עם תערובת הטונה‬               ‫‪ 200‬מ"ל שמן זרעי ענבים (לא חובה)‬
                                                                    ‫‪ 1/2‬כף מחית קארי ירוק‪/‬צהוב‬
                                ‫ושומרים בקירור עד ההגשה‪.‬‬                           ‫‪ 2‬כפות צלפים‬
                                                                                 ‫צרור עירית קצוץ‬
                                                                                 ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                ‫‪22‬‬
   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27