Page 21 - medorledor84
P. 21
מגזין מדור לדור
הכנה: בצלים ממולאים
יש לקלף את הבצלים .לוקחים תבנית ,שופכים את שמן התירס עם סלמון מעושן
ומסדרים מעל את הבצלים .מחממים תנור לחום בינוני ואופים
מצרכים ל 8 :מנות
את הבצלים במשך שעה. זמן הכנה 40 :דקות
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לרבעים .מבשלים זמן אפיה :שעה
אותם עד שהם מתרככים ,מועכים אותם לפירה .מניחים את מצרכים:
הפירה בסיר ומבשלים על אש קטנה תוך הוספה בהדרגה
של שמן הזית .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .יש לחתוך את 8בצלים אדומים
הסלמון המעושן לקוביות .מוסיפים את קוביות הסלמון לפירה 500גר' תפוחי אדמה
300גר' סלמון מעושן
ומערבבים.
1כף שמן תירס
כשהבצלים מוכנים ,מצננים אותם .כשהם קרים ,מרוקנים את 1/4כוס שמן זית
הפנים ומשאירים רק את שני העלים החיצוניים .ממלאים שק 2כפיות קויאר אדום לקישוט
מלח ופלפל גרוס
זילוף עם התערובת .ואז בזהירות ממלאים את הבצלים.
גיליון 84
מקשטים במעט קוויאר אדום.
21