Page 35 - medorledor147
P. 35

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬יהודית לוטואק‬

 ‫הטבה למדור לדור‪10‬‬    ‫בתוקף עד ‪31/12/25‬‬

‫‪%‬מ ימא‪5‬וגהוו‪2‬וןהד‪8‬ימ‪8‬התנו‪8‬שלי‪3‬תוהרו‪7‬נטו‪-‬תשי‪4‬חאלם‪5‬קה‪0‬‬‫סרוק אותי‬‫עוגת שוקולד רכה‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬                       ‫זמן ההכנה‪ 10 :‬דקות‬
‫להמיס את השוקולד יחד עם החמאה וליקר התפוזים בסיר קטן‪.‬‬                             ‫זמן אפיה‪ 45 :‬דקות‬
‫בקערה נפרדת לשים את החלמונים והסוכר ולערבב היטב‪.‬‬
‫להוסיף בהדרגה את הקמח ולערבב‪ .‬לאט ובזהירות להוסיף‬                                           ‫מצרכים‪:‬‬
‫תוך כדי ערבוב את השוקולד‪ .‬במקביל מקציפים את החלבונים‬                       ‫‪ 125‬גר' שוקולד מריר ‪60%‬‬

                                                ‫לקצף חזק‪.‬‬                             ‫‪ 125‬גר' חמאה‬
‫מקפלים את הקצף בתנועות קיפוליות עד שמקבלים מסה‬                                          ‫‪ 125‬גר' קמח‬
                                                                                        ‫‪ 250‬גר' סוכר‬
        ‫אחידה‪ .‬משמנים תבנית קפיצית בעלת דפנות גבוהות‪.‬‬                                        ‫‪ 5‬ביצים‬
‫מחממים תנור לחום של ‪ 160‬מעלות ואופים את העוגה כ ‪45‬‬
                                                                                ‫‪ 2‬כפות ליקר תפוזים‬
                             ‫דקות או עד שהקיסם יוצא יבש‪.‬‬
                                                                                            ‫גיליון ‪147‬‬
    ‫קינוחים‬

‫‪35‬‬
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40