Page 35 - medorledor147
P. 35
מגזין מדור לדור
צילום :יהודית לוטואק
הטבה למדור לדור10 בתוקף עד 31/12/25
%מ ימא5וגהוו2וןהד8ימ8התנו8שלי3תוהרו7נטו-תשי4חאלם5קה0סרוק אותיעוגת שוקולד רכה
ההכנה: זמן ההכנה 10 :דקות
להמיס את השוקולד יחד עם החמאה וליקר התפוזים בסיר קטן. זמן אפיה 45 :דקות
בקערה נפרדת לשים את החלמונים והסוכר ולערבב היטב.
להוסיף בהדרגה את הקמח ולערבב .לאט ובזהירות להוסיף מצרכים:
תוך כדי ערבוב את השוקולד .במקביל מקציפים את החלבונים 125גר' שוקולד מריר 60%
לקצף חזק. 125גר' חמאה
מקפלים את הקצף בתנועות קיפוליות עד שמקבלים מסה 125גר' קמח
250גר' סוכר
אחידה .משמנים תבנית קפיצית בעלת דפנות גבוהות. 5ביצים
מחממים תנור לחום של 160מעלות ואופים את העוגה כ 45
2כפות ליקר תפוזים
דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
גיליון 147
קינוחים
35

