Page 33 - medorledor147
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: חזה ברווז עם תאנים
ממליחים ומפלפלים מכל הצדדים את חזה הברווז .מחממים אפויים ורוטב שוקולד
מחבת סוטאז' ומניחים את חזה הברווז על הצד של העור.
מזהיבים אותם בשומן שלהם תוך כדי שאנו הופכים אותם מדי מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
פעם .זאת במשך כ 25 - 20-דקות. זמן אפיה ובישול 40 :דקות
מחממים את התנור לחום של 180מעלות ()6
שוטפים את התאנים וחוצים אותם ל .4מניחים אותם בתבנית מצרכים:
ושופכים מעליהם 1כף שמן זית ,את הדבש ואת ענפי הרוזמרין. 4חזה ברווז
מכניסים לתנור למשך 15דקות. 8תאנים
3כפות דבש 3ענפי רוזמרין
לרוטב שוקולד:
1כף שמן זית
מקלפים וקוצצים את הבצל .שוברים לחתיכות את השוקולד מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
המריר. לרוטב השוקולד:
80גר' שוקולד מריר
מחממים בסיר כף שמן זית ומזהיבים את הבצל .מוסיפים 2כפות אבקת עוף או ארבע כפות ציר עוף
את ציר העוף והמים ומערבבים היטב .מוסיפים את השוקולד 500מ"ל מים
1בצל
וממיסים תוך כדי ערבוב.
1כף שמן זית
מבשלים עד שהרוטב מתעבה ,מוסיפים את פלפל הקאיין ומעט 1כפית פלפל קאיין
פלפל גרוס לפי הטעם
פלפל גרוס .מערבבים היטב.
גיליון 147
מניחים בצלחת את חזה הברווז .שופכים מעליו את רוטב
בשרים השוקולד ומעטרים בתאנים.
סרוק אותי
33

