Page 34 - medorledor143
P. 34
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
הכנה: טרטר דג סלמון עם
עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד .סוחטים גבינה לבנה
את הלימון ושומרים בצד .חותכים את דג הסלמון לקוביות
קטנות ומניחים אותן בקערה .מוסיפים את הגבינה ,את מצרכים ל 4 :מנות
קליפת הלימון ואת מיץ הלימון .מתבלים במלח ובפלפל זמן הכנה 15 :דקות
גרוס .מוסיפים מחצית מכמות עשבי התיבול ומערבבים. מצרכים:
400גר' דג סלמון טרי
שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק.
מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון ,מעל שמים 1מלפפון
גבב של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי 150גר' גבינה לבנה
התיבול .מעל זולפים מעט שמן זית. 1לימון
1כף שמיר קצוץ
דגים 2כפות עירית קצוצה
2כפות שמן זית
סרוק אותי מלח ופלפל גרוס
34