Page 34 - medorledor143
P. 34

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫הכנה‪:‬‬  ‫טרטר דג סלמון עם‬
‫עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד‪ .‬סוחטים‬               ‫גבינה לבנה‬
‫את הלימון ושומרים בצד‪ .‬חותכים את דג הסלמון לקוביות‬
‫קטנות ומניחים אותן בקערה‪ .‬מוסיפים את הגבינה‪ ,‬את‬                                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫קליפת הלימון ואת מיץ הלימון‪ .‬מתבלים במלח ובפלפל‬                                     ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬

   ‫גרוס‪ .‬מוסיפים מחצית מכמות עשבי התיבול ומערבבים‪.‬‬                                            ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                 ‫‪ 400‬גר' דג סלמון טרי‬
‫שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק‪.‬‬
‫מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון‪ ,‬מעל שמים‬                                                ‫‪ 1‬מלפפון‬
‫גבב של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי‬                                      ‫‪ 150‬גר' גבינה לבנה‬

                       ‫התיבול‪ .‬מעל זולפים מעט שמן זית‪.‬‬                                          ‫‪ 1‬לימון‬
                                                                                      ‫‪ 1‬כף שמיר קצוץ‬
   ‫דגים‬                                                                           ‫‪ 2‬כפות עירית קצוצה‬
                                                                                       ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬
‫סרוק אותי‬                                                                             ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                      ‫‪34‬‬
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39