Page 32 - medorledor143
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צצילילוםום::אאללככססדדונוניןין
ההכנה: נתח סלמון בזיגוג
שמים בסיר את הבירה ,סירופ המייפל ,רוטב הסויה ,החרדל בירה וסירופ מייפל
והבצל .מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש .מבשלים עד
מצרכים ל 4 :מנות
קבלת סירופ. זמן הכנה 15 :דקות
מצננים ומקררים במקרר. זמן אפיה 10 :דקות
יש להניח את נתחי הסלמון בתבנית .למרוח עליהם מהסירופ
בעזרת מברשת .להניח מעל הנתחים את הבצל של הסירופ. מצרכים:
להכניס לתנור במצב של גריל ולאפות כ 8-9דקות לפי מידת 4נתחי סלמון
125מ"ל בירה שחורה
העשייה המבוקשת. 60מ"ל סירופ מייפל
ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה. 30מ"ל רוטב סויה
1כפית חרדל עם גרעינים
דגים בצל קטן קצוץ דק
סרוק אותי פלפל גרוס
32