Page 32 - medorledor143
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צצילילוםום‪::‬אאללככססדדונוניןין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬   ‫נתח סלמון בזיגוג‬
‫שמים בסיר את הבירה‪ ,‬סירופ המייפל‪ ,‬רוטב הסויה‪ ,‬החרדל‬        ‫בירה וסירופ מייפל‬
‫והבצל‪ .‬מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש‪ .‬מבשלים עד‬
                                                                                     ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                              ‫קבלת סירופ‪.‬‬                           ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                  ‫מצננים ומקררים במקרר‪.‬‬                             ‫זמן אפיה‪ 10 :‬דקות‬
‫יש להניח את נתחי הסלמון בתבנית‪ .‬למרוח עליהם מהסירופ‬
  ‫בעזרת מברשת‪ .‬להניח מעל הנתחים את הבצל של הסירופ‪.‬‬                                             ‫מצרכים‪:‬‬
‫להכניס לתנור במצב של גריל ולאפות כ ‪ 8-9‬דקות לפי מידת‬                                      ‫‪ 4‬נתחי סלמון‬
                                                                                  ‫‪ 125‬מ"ל בירה שחורה‬
                                       ‫העשייה המבוקשת‪.‬‬                              ‫‪ 60‬מ"ל סירופ מייפל‬
                        ‫ניתן להגיש עם אורז בסמטי מאודה‪.‬‬                               ‫‪ 30‬מ"ל רוטב סויה‬
                                                                              ‫‪ 1‬כפית חרדל עם גרעינים‬
     ‫דגים‬                                                                             ‫בצל קטן קצוץ דק‬

‫סרוק אותי‬                                                                                    ‫פלפל גרוס‬

                                                                                                       ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37