Page 33 - medorledor143
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
סרוק אותי הכנה: קריק פרובנסאלי
קוצצים יחד את הפטרוזיליה והשום.
קולפים את תפוח האדמה ,מגרדים אותו ומיד מוסיפים ביצה (כדי מצרכים ל 2 :מנות
למנוע את השחרת תפוח האדמה) ואת תערובת הפטרוזיליה. זמן הכנה 10 :דקות
מערבבים היטב .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. זמן בישול 5 :דקות
מחממים את שני סוגי השמן במחבת מספיק רחב כי הקריק
צריך להיות דק .מטגנים משני הצדדים. מצרכים:
*יכולים להגיש יחד עם סלט עלים ירוקים ובליווי קולי עגבניות. 1תפוח אדמה
תבשילים ותוספות 1ביצה
מלח ופלפל גרוס
33
1שן שום
זר פטרוזיליה
1כף שמן זית
1כף שמן תירס
גיליון 143