Page 33 - medorledor143
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

‫סרוק אותי‬                                           ‫הכנה‪:‬‬    ‫קריק פרובנסאלי‬
                         ‫קוצצים יחד את הפטרוזיליה והשום‪.‬‬
‫קולפים את תפוח האדמה‪ ,‬מגרדים אותו ומיד מוסיפים ביצה (כדי‬                          ‫מצרכים ל‪ 2 :‬מנות‬
‫למנוע את השחרת תפוח האדמה) ואת תערובת הפטרוזיליה‪.‬‬                                ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
             ‫מערבבים היטב‪ .‬ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪.‬‬                             ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
‫מחממים את שני סוגי השמן במחבת מספיק רחב כי הקריק‬
                      ‫צריך להיות דק‪ .‬מטגנים משני הצדדים‪.‬‬                                   ‫מצרכים‪:‬‬
 ‫*יכולים להגיש יחד עם סלט עלים ירוקים ובליווי קולי עגבניות‪.‬‬                           ‫‪ 1‬תפוח אדמה‬

    ‫תבשילים ותוספות‬                                                                          ‫‪ 1‬ביצה‬
                                                                                   ‫מלח ופלפל גרוס‬
‫‪33‬‬
                                                                                          ‫‪ 1‬שן שום‬
                                                                                       ‫זר פטרוזיליה‬
                                                                                      ‫‪ 1‬כף שמן זית‬
                                                                                    ‫‪ 1‬כף שמן תירס‬

                                                                                           ‫גיליון ‪143‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38