Page 36 - medorledor134
P. 36
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: נתח סלמון לצד תבשיל
את הכרוב יש לגרד דק .יש לקלף את התפוחים ובעזרת קולפן כרוב אדום ותפוח עץ
ז'ולאין מקלפים אותם לז'ולאינים. מצרכים ל 4 :מנות
במחבת סוטג' מחממים כף שמן ,מוסיפים את הכרוב ואת זמן הכנה 20 :דקות
התפוחים ומקפיצים במשך שלוש דקות .מוסיפים אז את החומץ זמן אפיה 25 :דקות
והדבש וממשיכים לבשל עשר דקות כשמדי פעם מערבבים.
מצרכים:
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .מצננים מעט. 4חתיכות של סלמון
מחממים את התנור לחום של 180מעלות (.)6
חותכים ארבעה ריבועים של נייר אלומיניום ומניחים על משטח 1/2כרוב אדום
2תפוח עץ
עבודה.
מפזרים במרכז כל ריבוע מתערובת הכרוב והתפוחים .מניחים 2כפות חומץ תפוחים
מעל את נתחי הסלמון .ממליחים ומפלפלים וזולפים מעל מעט 3כפות דבש נוזלי
שמן זית .סוגרים כל ריבוע ומניחים אותם על תבנית .אופים בין 1כף שמן
שמן זית
10ל 15דקות (תלוי בדרגת העשיה שרוצים ) מלח ופלפל גרוס
דגים
סרוק אות
36