Page 36 - medorledor134
P. 36

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                   ‫ההכנה‪:‬‬   ‫נתח סלמון לצד תבשיל‬
‫את הכרוב יש לגרד דק‪ .‬יש לקלף את התפוחים ובעזרת קולפן‬          ‫כרוב אדום ותפוח עץ‬

                           ‫ז'ולאין מקלפים אותם לז'ולאינים‪.‬‬                                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫במחבת סוטג' מחממים כף שמן‪ ,‬מוסיפים את הכרוב ואת‬                                                ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
‫התפוחים ומקפיצים במשך שלוש דקות‪ .‬מוסיפים אז את החומץ‬                                           ‫זמן אפיה‪ 25 :‬דקות‬
‫והדבש וממשיכים לבשל עשר דקות כשמדי פעם מערבבים‪.‬‬
                                                                                                         ‫מצרכים‪:‬‬
               ‫ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪ .‬מצננים מעט‪.‬‬                                         ‫‪ 4‬חתיכות של סלמון‬
               ‫מחממים את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪.)6‬‬
‫חותכים ארבעה ריבועים של נייר אלומיניום ומניחים על משטח‬                                             ‫‪ 1/2‬כרוב אדום‬
                                                                                                       ‫‪ 2‬תפוח עץ‬
                                                   ‫עבודה‪.‬‬
‫מפזרים במרכז כל ריבוע מתערובת הכרוב והתפוחים‪ .‬מניחים‬                                         ‫‪ 2‬כפות חומץ תפוחים‬
‫מעל את נתחי הסלמון‪ .‬ממליחים ומפלפלים וזולפים מעל מעט‬                                            ‫‪ 3‬כפות דבש נוזלי‬
‫שמן זית‪ .‬סוגרים כל ריבוע ומניחים אותם על תבנית‪ .‬אופים בין‬                                               ‫‪ 1‬כף שמן‬
                                                                                                          ‫שמן זית‬
                ‫‪ 10‬ל ‪ 15‬דקות (תלוי בדרגת העשיה שרוצים )‬                                          ‫מלח ופלפל גרוס‬

    ‫דגים‬

‫סרוק אות‬

                                                            ‫‪36‬‬
   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41