Page 31 - medorledor134
P. 31

‫סרוק אות‬‫מגזין מדור לדור‬                                         ‫אומנות הטעם‬
                                                                ‫והאירוח‪ :‬חווית‬
‫בעולם שבו החוויות הקולינריות מתעלות על גבולות השגרה‪,‬‬             ‫גורמה צרפתי‬
‫האירוח אצלי מציע זיכרון בלתי נשכח של טעמים וניחוחות‪,‬‬          ‫בהתאמה אישית‬
‫של תשומת לב אישית ושל קבלת פנים חמה שעושה את‬
                                                                                                ‫מאת‪ :‬יהודית לוטואק‬
                                            ‫ההבדל הגדול‪.‬‬
                                                           ‫שאני חושבת על חוויות קולינריות‪ ,‬אני תמידכ‬
                       ‫וכמו תמיד אני חוזרת ומזכירה‪:‬‬
                                                             ‫מדמיינת את השילוב המושלם בין תוכן לטעם‪,‬‬
                    ‫"גורמה צרפתי זו לא פלצנות‪ ,‬זו אמנות‪".‬‬        ‫בין ניחוחות לעיצוב‪ ,‬ובין איכויות של אירוח צרפתי‬
                            ‫יהודית לוטואק‪ ,‬האוכל כמשחק‬
                                                            ‫לפרסונליזציה מוחלטת שמתחשבת בכל פרט ופרט‪ .‬כך‬
        ‫‪[email protected] I 054-7388825‬‬                                    ‫בדיוק מתנהלות הארוחות אצלי‪.‬‬

    ‫על המומחית‬                                                     ‫כל חוויה קולינרית מתחילה עוד לפני שמגיעים לביתי‪.‬‬
                                                           ‫מהכניסה כבר מרגישים את האווירה הצרפתית‪ ,‬המקום הוא‬
‫מבשחמקיבחשציבעה‬                                            ‫מרחב שבו כל אלמנט חושף את האסתטיקה הקולינרית‬
    ‫עד ‪ 31/12/24‬ללחוץ‬
                                                                                                     ‫והמקצועית שלי‪.‬‬
  ‫למידע נוסף ‪054-7388825‬‬
                                                           ‫כאשר מדברים על חשבון נפש בתחום הקולינרי‪ ,‬אני מוצאת‬
‫‪31‬‬                                                         ‫את עצמי חושבת על האירוח שלי‪ .‬אני מקפידה להתאים כל‬
                                                           ‫מנה לכל לקוח בצורה אישית‪ ,‬בהתאם לטעמיו ולצרכיו‪ ,‬ומייצרת‬
                                                           ‫כך חוויה שבה כל אחד מרגיש מיוחד‪ .‬זה בדיוק כמו לבדוק‬
                                                           ‫צ'אק ליסט לפני אירוע ולוודא שהכל מוכן ומושלם עבור כל‬

                                                                                                                ‫סועד‪.‬‬
                                                           ‫ועל חסרון? אני מצליחה להפוך כל חסרון ליתרון‪ .‬אולי חסר לכם‬

                                                                  ‫זמן‪ ,‬אולי לא הצלחתם למצוא את המסעדה המתאימה‪.‬‬
                                                           ‫אצלי תמצאו תמיד מקום‪ ,‬אלטרנטיבה הולמת שבו האוכל הוא‬

                                                                                   ‫אחד הטעמים המופלאים של החיים‪.‬‬

                                                             ‫החוויה הקולינרית אצלי כוללת שילוב של‬
                                                             ‫טעמים עזים ומעודנים‪ ,‬ריחות שמתפשטים‬
                                                             ‫בכל פינה ואסטטיקה ויזואלית שגורמת לכל‬
                                                             ‫מנה להיראות כמו יצירת אמנות‪ .‬כל זאת ללא‬
                                                             ‫פצלנות מיותרת‪ ,‬אלא עם דגש על אותנטיות‬

                                                                                                 ‫ודיוק‪.‬‬

                                                                                                             ‫גיליון ‪134‬‬
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36