Page 38 - medorledor134
P. 38
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פילאף אורז עם פטריות
מחממים בסיר את השמן ומזהיבים את הבצל והשום .מוסיפים מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
את הפטריות ,מסננים את הפטריות היבשות וקוצצים ומוסיפים זמן בישול 35 :דקות
לסיר .מטגנים כ 10 -דקות עד שכל הנוזלים מתאדים. מצרכים:
5כפות שמן זית
מוסיפים את האורז ומטגנים כ 2-דקות .מוסיפים את היין. 2בצלים אדומים קצוצים
4שיני שום פרוסות
מתבלים במלח ופלפל .מוסיפים את ציר העוף .מביאים לרתיחה, 3סלסילות פטריות טריות שונות ,פרוסות
30גר' פטריות פורצ'יני מיובשות שרויות כחצי שעה
מנמיכים ומבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ 20-דקות .מכבים
במים רותחים
ומחכים כ 10-דקות .מוסיפים את העירית הקצוצה ,מערבבים 1וחצי כוס אורז בסמטי
תבשילים ותוספות ומכסים שוב כ 5-דקות. 1/2כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
סרוק אות 2וחצי כוסות ציר עוף
1כוס עירית קצוצה
38