Page 31 - medorledor104
P. 31
מגזין מדור לדור
צילוצםי:לאוםל:כאסלדכוסניןדונין
עוגיות שקדים עוגיות שקדים
ואגוזי מלך
כ 30 -עוגיות
כ 30 -עוגיות זמן הכנה 10 :דקות
זמן הכנה 20 :דקות זמן אפיה 10 :דקות בתנור שחומם מראש ( 180מעלות)
זמן אפיה :חצי שעה בחום נמוך
מצרכים:
מצרכים: 250גר' שקדים מולבנים
250גר' שקדים מולבנים(בלי הקליפה הדקה)
חצי כוס סוכר
250גר' אגוזי מלך מקולפים חלבון של ביצה אחת
גרידת לימון
500גר' סוכר ההכנה:
2ביצים טוחנים את השקדים דק .שמים בקערה יחד עם הסוכר
ההכנה: והחלבון שהוקצף לקצף חזק.
טוחנים את השקדים והאגוזים לאבקה דקה.שמים מערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
משטחים את הבצק על קרש עץ ובעזרת כוסית קטנה
בקערה,מערבבים יחד עם הסוכר. יוצרים עיגולים .מניחים את העוגיות על תבנית משומנת
מוסיפים את הביצים ולשים יחד עד קבלת מסה אחידה. היטב .משאירים רווחים בין העוגיות ואופים בתנור בחום
ממלאים מנז'טים מנייר ולאפות בתנור (שחומם מראש)
בינוני כ 10דקות.
למשך חצי שעה
גיליון 31 104