Page 29 - medorledor104
P. 29
מגזין מדור לדור
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
ההכנה: קונפי טלה
יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק .בסיר חסין אש מחממים
מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל .מקפיצים אותם מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 10 :דקות
עד הזהבה. זמן בישול :שעתיים
מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.
מנמיכים את האש ,מוסיפים את הדבש ,מסובבים את מצרכים:
חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם .מוסיפים 4חתיכות טלה (זרוע)
את הטימין והרוזמרין .מערבבים .מוסיפים חצי כוס מים,
1בצל גדול
ממליחים ומפלפלים. 1כף דבש נוזלי
מכסים את הסיר ,מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש 1כף עלי טימין טרי
וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש 1כף עלי רוזמרין טרי
דקות. שמן זית
מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב מלח ופלפל גרוס
סמיך .יש לערבב מדי פעם. גיליון 104
29