Page 14 - medorledor03
P. 14
גלילות סינטה ממולאות תבשיל רטטוי
ל 6סועדים ל 6סועדים
חומרים: חומרים:
12פרוסות סינטה דקות 2זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה
למלית: 2חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות
2פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
1בצל אדום קצוץ דק מאוד 2בצלים אדומים קצוצים
4שיני שום כתושות 4שיני שום כתושות
25עגבניות שרי תמר חתוכות לחצי
2כפות עיטורי עגבניות יבשות (בשמן זית) קצוצות דק 100גר' זיתי קלמטה מגולענים
100גר' חזה אווז מעושן קצוץ דק 1פלפל חריף קצוץ (לא הכרחי)
200גר' פטריות קצוצות דק מלח ופלפל
200גר' בשר טחון (טלה או בקר) עשבי פרובנס (רוזמרין,טימין)
מלח ופלפל גרוס
1/4כוס פטרוזיליה קצוצה דק אופן ההכנה:
1חציל קלוי קצוץ דק (לא הכרחי)
רוטב יין: מחממים שמן זית לטיגון חצי עמוק (בגובה כ 2-ס"מ)
ומטגנים בנפרד את הזוקיני ,החצילים ,והפלפלים עד
בצל אדום או 3בצלי שאלוט קצוצים דק
6שיני שום כתושות שמזהיבים .מסננים לניקוז השמן.
בסיר אחר מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות
את הבצל .מוסיפים את הירקות המטוגנים .מערבבים.
מוסיפים את העגבניות ,הזיתים ,השום ,ממליחים
ומפלפלים לפי הטעם .מכסים את הסיר ומבשלים על
אש בינונית כ 20-דקות .מדי פעם מערבבים ובודקים
שעדיין יש נוזלים .אם חסר מוסיפים קצת מים.
ניתן לאכול חם או קר.
14
ל 6סועדים ל 6סועדים
חומרים: חומרים:
12פרוסות סינטה דקות 2זוקינים או קישואים חתוכים לקוביות עם הקליפה
למלית: 2חצילים עם הקליפה חתוכים לקוביות
2פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
1בצל אדום קצוץ דק מאוד 2בצלים אדומים קצוצים
4שיני שום כתושות 4שיני שום כתושות
25עגבניות שרי תמר חתוכות לחצי
2כפות עיטורי עגבניות יבשות (בשמן זית) קצוצות דק 100גר' זיתי קלמטה מגולענים
100גר' חזה אווז מעושן קצוץ דק 1פלפל חריף קצוץ (לא הכרחי)
200גר' פטריות קצוצות דק מלח ופלפל
200גר' בשר טחון (טלה או בקר) עשבי פרובנס (רוזמרין,טימין)
מלח ופלפל גרוס
1/4כוס פטרוזיליה קצוצה דק אופן ההכנה:
1חציל קלוי קצוץ דק (לא הכרחי)
רוטב יין: מחממים שמן זית לטיגון חצי עמוק (בגובה כ 2-ס"מ)
ומטגנים בנפרד את הזוקיני ,החצילים ,והפלפלים עד
בצל אדום או 3בצלי שאלוט קצוצים דק
6שיני שום כתושות שמזהיבים .מסננים לניקוז השמן.
בסיר אחר מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות
את הבצל .מוסיפים את הירקות המטוגנים .מערבבים.
מוסיפים את העגבניות ,הזיתים ,השום ,ממליחים
ומפלפלים לפי הטעם .מכסים את הסיר ומבשלים על
אש בינונית כ 20-דקות .מדי פעם מערבבים ובודקים
שעדיין יש נוזלים .אם חסר מוסיפים קצת מים.
ניתן לאכול חם או קר.
14