בשרים
ברווז נוסח יהודית
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמו בישול: שעה מצרכים: 4 שוקיים של ברווז 6 בצלי שאלוט 20 בצלי פנינה
רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 50 דקות מצרכים: 800 גר' רוסביף 4 שיני שום כתושות 400 גר'
כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים
4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4
חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים
תבשיל עוף אביבי עם ירקות
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 3 שיני שום 500 גר' גזרים צבעוניים 2 כפות
נזיד בקר בנוסח בורגונדי (boeuf bourgignon)
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 800 גר' בשר בקר 100 גר' חזה אווז/בקון 1 ליטר
עוף עם ערמונים
4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: שעה מצרכים: 1 עוף במשקל של 1.4 קג' או שמונה שוקיים 400
עופיונים/שוקייים ברוטב טריאקי, רכז רימונים ודבש
ל 6 סועדיםחומרים:3 עופיונים או 12 שוקייםלימון אחד או שנייםגרעיני רימוןלמרינדה:חצי כוס רכז רימוניםאחת וחצי כף ריבת משמש או אפרסק2
אוסובוקו של עגל
4 מנות זמן ההכנה:20 דקות זמן בישול: 45 דקות עד שעה מצרכים: 4 חתיכות של אוסובוקו במשקל 200 גר' כל
צלי עגל חלב עם דבש, ירקות ופטריות
6/7 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעה ו50 דקות מצרכים 1.3 קג' צלי עגל חלב 4 בצלי שאלוט
עוף עם מיץ רימונים ואגוזים
4 מנות זמן ההכנה:20 דקות זמן בישול: שעה ורבע מצרכים: 1 עוף מחולק לחתיכות 1 בצל חצי ליטר מים 250


