קדרת של בקר בבירה

תבשיל בשר בקר בבירה

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: שעתיים ורבע

מצרכים:

1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות

250 גר' אווז מעושן חתוך לקוביות

2 גזרים פרוסים

2 עלי סלרי קצוצים

2 בצלים פרוסים

1 בצל שאלוט פרוס

3 כוכבי אניס

1 גבעול טימין

1/2 ליטר בירה כהה

1/2 ליטר ציר בקר

3 כפות שמן זית

1 כף קמח

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 160 מעלות (4-5). בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל הירקות. מקפיצים במשך חמש דקות. מפזרים מעל את הקמח. מוסיפים את הבשר ואת חזה האווז. מערבבים וממשיכים לערבב תוך כדי בישול כחמש דקות. שופכים מעל את ציר הבקר ואת הבירה. מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס. ממליחים ומפלפלים. מכסים ואופים בתנור במשך שעתיים.

* אפשר להגיש את המנה לצד ניוקי או פירה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 126
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן