קדרת של בקר בבירה

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: שעתיים ורבע

מצרכים:

1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות

250 גר' אווז מעושן חתוך לקוביות

2 גזרים פרוסים

2 עלי סלרי קצוצים

2 בצלים פרוסים

1 בצל שאלוט פרוס

3 כוכבי אניס

1 גבעול טימין

1/2 ליטר בירה כהה

1/2 ליטר ציר בקר

3 כפות שמן זית

1 כף קמח

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום של 160 מעלות (4-5). בסיר עם תחתית עבה מחממים את השמן ומוסיפים בו את כל הירקות. מקפיצים במשך חמש דקות. מפזרים מעל את הקמח. מוסיפים את הבשר ואת חזה האווז. מערבבים וממשיכים לערבב תוך כדי בישול כחמש דקות. שופכים מעל את ציר הבקר ואת הבירה. מוסיפים את הטימין וכוכבי אניס. ממליחים ומפלפלים. מכסים ואופים בתנור במשך שעתיים.

* אפשר להגיש את המנה לצד ניוקי או פירה.

 

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן