בשרים

עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים
בשר

עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות לשעה מצרכים: עוף גדול ל6 אנשים 400 מ"ל סיידר תפוחים

קרא עוד ←
חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
בשר

חזה אווז או ברווז עם דובדבנים

 6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים

קרא עוד ←
קונפי טלה
בשר

קונפי טלה

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 4 חתיכות טלה (זרוע) 1 בצל גדול 1 כף דבש

קרא עוד ←
נתח צלעות כבש עם עשבי תיבול
בשר

נתח צלעות כבש עם עשבי תיבול

8 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: למלית עשבי תיבול: 2 בצלי שאלוט 1 צרור פטרוזיליה

קרא עוד ←
עוף בסיידר
בשר

עוף בסיידר

6 סועדים זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 12 שוקיים 4 כפות שמן או 90 גר' חמאה

קרא עוד ←
עוף ביין-Coq au vin
בשר

עוף ביין-Coq au vin

8 מנות מצרכים: 2 עופות מחולקים ל-8 נתחים 1 בקבוק יין אדום (750 מ"ל) 2 עלי דפנה 2 ענפי טימין

קרא עוד ←
צלי כתף בקר עם ערמונים ופטריות יער
בשר

צלי כתף בקר עם ערמונים ופטריות יער

6מנות זמן ההכנה: רבע שעה זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 1.2 ק"ג כתף בקר 2 חבילות וואקום של ערמונים סלסלת

קרא עוד ←
צלי בקר עם רוטב יין מצומצם
בשר

צלי בקר עם רוטב יין מצומצם

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 1 ק"ג  בשר בקר  (אווזית או שייטל) 1/2 ליטר יין

קרא עוד ←
ביף סטרוגונוף
בשר

ביף סטרוגונוף

4 מנות מצרכים: 400 גר בשר ( נתח קצבים או שניצל עגל ) 1 בצל קצוץ דק 6 בצלי שאלוט

קרא עוד ←
גלילות עגל ממולאות(Paupiettes de veau)
בשר

גלילות עגל ממולאות(Paupiettes de veau)

4 מנות זמן ההכנה: 25 דקות זמן בישול: 30 דקות מצרכים: 4 אסקלופים (שניצל) למלית: 2 כפות שמן זית או

קרא עוד ←