בשרים
![כבדי עוף ביין מרסלה ובלסמי](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/כבדי-עוף-ביין-פורט-מרסלה-וחומץ-בלסמי-אירוח-צרפתי-יהודית-לוטואק-3kmhvpkj0tnawnvmnwit56.jpg)
כבדי עוף ביין מרסלה ובלסמי
4 מנות זמן הכנת הרוטב: 15 דקות זמן טיגון: 10 דקות מצרכים: 12 כבדי עוף בהירים ונקיים מלח גס, פלפל
![אוסובוקו של עגל](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/אוסובוקו-של-עגל-יהודית-לוטואק-3kagnfisxv6zb0z9v1c1l6.jpg)
אוסובוקו של עגל
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 45 דקות עד שעה מצרכים: 4 חתיכות של אוסובוקו במשקל 200 גר'
![תבשיל כבש עם ירקות אביביים](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/תבשיל-כבש-עם-ירקות-אביביים-אירוח-צרפתי-יהודית-לוטואק-מוקטן-3k31oqy0rcm413gw2pllai.jpg)
תבשיל כבש עם ירקות אביביים
6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 ק"ג כתף כבש חתוך לקוביות 500 גר' תפוחי
![אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/אוסזובוקו-עם-שום-שחור-3jwb27cnebzbww3u339r0q.jpg)
אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות וחצי מצרכים: 4 חתיכות של אוסבוקו 6 בצלי שאלוט קצוצות
![קדרת בקר בבירה](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/קדרת_בקר_בבירה_אירוח_צרפתי_יהודית_לוטואק-1-3jpxgkm1fmioi93mrufklm.jpg)
קדרת בקר בבירה
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים ורבע מצרכים: 1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות 250
![צלע בקר בתנור](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/צלע-בקר-בתנור-יהודית-לוטואק-3jiklq54id5e2e7y1bs0ei.jpg)
צלע בקר בתנור
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה ורבע מצרכים: צלע בקר (מס' 2) במשקל 1.8 ק"ג (לבקש מהקצב
![ביף בורגיניון](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/boeuf-bourguignon-3ituuuchwswsqz73lszn62.jpg)
ביף בורגיניון
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 700 גר' בשר בקר: שפונדרה, צוואר או אווזית 3
![דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/דאוב-פרובנסל-3im5lwe47uncqofl2keolm.jpg)
דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)
8 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 2 קג' בשר עגל חתוך לקוביות (גולש) 1 בצל
![נזיד עגל בנוסח מרנגו](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/בשר-עגל-נוסח-מרנגו-3i70nwpdy7gjxzk15di616.jpg)
נזיד עגל בנוסח מרנגו
4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 800 גר' כתף של עגל 2 בצלים גדולים 2 גזרים
![תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/תבשיל-חורפי-ברווז-יהודית-לוטואק-3hfvdtkypiotuzp33z711m.jpg)
תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard
6 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 ברווז מחולק למנות 1 כרוב לבן 4 גזרים
![לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/לשון-עגל-עם-רוטב-עגבניות-פטריות-וצלפים-3h8sv02h2qpee1ro0oxr7u.jpg)
לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים
8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: שעה עבור בישול הלשון וחצי שעה נוספת עם הרוטב מצרכים: לשון עגל
![שוקי אווז ופטריות יער ופורטובלו](https://medorledor.co.il/wp-content/uploads/thumbs/שוקי-אווז-ופטריות-יער-ופורטובלו-3gumx0ecb8a3qi60nvrle2.jpg)
שוקי אווז ופטריות יער ופורטובלו
4 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 4 שוקי אווז 150 גר' פטריות יער 150 גר'