בשרים

אוסובוקו של עגל
בשר

אוסובוקו של עגל

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 45 דקות עד שעה מצרכים: 4 חתיכות של אוסובוקו במשקל 200 גר'

קרא עוד ←
תבשיל כבש עם ירקות אביביים
בשר

תבשיל כבש עם ירקות אביביים

6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 ק"ג כתף כבש חתוך לקוביות 500 גר' תפוחי

קרא עוד ←
אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור
בשר

אוסובוקו עם ציר בקר, קוניאק ושום שחור

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות וחצי מצרכים: 4 חתיכות של אוסבוקו 6 בצלי שאלוט קצוצות

קרא עוד ←
קדרת בקר בבירה
בשר

קדרת בקר בבירה

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים ורבע מצרכים: 1 קג' בשר בקר (המתאים לגולש) חתוך לקוביות 250

קרא עוד ←
צלע בקר בתנור
בשר

צלע בקר בתנור

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה ורבע מצרכים: צלע בקר (מס' 2) במשקל 1.8 ק"ג (לבקש מהקצב

קרא עוד ←
ביף בורגיניון
בשר

ביף בורגיניון

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 700 גר' בשר בקר: שפונדרה, צוואר או אווזית 3

קרא עוד ←
דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)
בשר

דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)

8 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 2 קג' בשר עגל חתוך לקוביות (גולש) 1 בצל

קרא עוד ←
נזיד עגל בנוסח מרנגו
בשר

נזיד עגל בנוסח מרנגו

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 800 גר' כתף של עגל 2 בצלים גדולים 2 גזרים

קרא עוד ←
תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard
בשר

תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard

6 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 ברווז מחולק למנות 1 כרוב לבן 4 גזרים

קרא עוד ←
לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים
בשר

לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים

8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול:  שעה עבור בישול הלשון וחצי שעה נוספת עם הרוטב מצרכים: לשון עגל

קרא עוד ←