בשרים

ביף בורגיניון
בשר

ביף בורגיניון

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: שעתיים וחצי מצרכים: 700 גר' בשר בקר: שפונדרה, צוואר או אווזית 3

קרא עוד ←
דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)
בשר

דאוב פרובנסאלי (תבשיל בשר)

8 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 2 קג' בשר עגל חתוך לקוביות (גולש) 1 בצל

קרא עוד ←
נזיד עגל בנוסח מרנגו
בשר

נזיד עגל בנוסח מרנגו

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 800 גר' כתף של עגל 2 בצלים גדולים 2 גזרים

קרא עוד ←
תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard
בשר

תבשיל חורפי של ברווז עם ירקות – Pot-au-feu de canard

6 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 1 ברווז מחולק למנות 1 כרוב לבן 4 גזרים

קרא עוד ←
לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים
בשר

לשון עגל עם רוטב עגבניות, פטריות וצלפים

8 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול:  שעה עבור בישול הלשון וחצי שעה נוספת עם הרוטב מצרכים: לשון עגל

קרא עוד ←
שוקי אווז ופטריות יער ופורטובלו
בשר

שוקי אווז ופטריות יער ופורטובלו

4 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: שעה וחצי מצרכים: 4 שוקי אווז 150 גר' פטריות יער 150 גר'

קרא עוד ←
עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים
בשר

עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות לשעה מצרכים: עוף גדול ל6 אנשים 400 מ"ל סיידר תפוחים

קרא עוד ←
עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים
בשר

עוף עם דבש, תפוחים ואגסים מקורמלים

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות לשעה מצרכים: עוף גדול ל6 אנשים 400 מ"ל סיידר תפוחים

קרא עוד ←
חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
בשר

חזה אווז או ברווז עם דובדבנים

 6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים

קרא עוד ←
קונפי טלה
בשר

קונפי טלה

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול: שעתיים מצרכים: 4 חתיכות טלה (זרוע) 1 בצל גדול 1 כף דבש

קרא עוד ←