בשרים

ברווז נוסח יהודית
בשר

ברווז נוסח יהודית

4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמו בישול: שעה מצרכים: 4 שוקיים של ברווז 6 בצלי שאלוט 20 בצלי פנינה

קרא עוד ←
רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון
בשר

רוסביף עם פטריות וגרעיני רימון

4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 50 דקות מצרכים: 800 גר' רוסביף 4 שיני שום כתושות 400 גר'

קרא עוד ←
כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים
בשר

כבדי עוף לצד מישמשים מקורמלים

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: חצי שעה מצרכים: 600 גר' כבדי עוף 12 מישמשים לא בשלים 4

קרא עוד ←
חזה אווז או ברווז עם דובדבנים
בשר

חזה אווז או ברווז עם דובדבנים

6 מנות זמן ההכנה: 30 דקות זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 2 חזה אווז או ברווז (800גר) 600 גר' דובדבנים

קרא עוד ←
תבשיל עוף אביבי עם ירקות
בשר

תבשיל עוף אביבי עם ירקות

4 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: 45 דקות מצרכים: 3 שיני שום 500 גר' גזרים צבעוניים 2 כפות

קרא עוד ←
נזיד בקר בנוסח בורגונדי (boeuf bourgignon)
בשר

נזיד בקר בנוסח בורגונדי (boeuf bourgignon)

6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: שעה מצרכים: 800 גר' בשר בקר 100 גר' חזה אווז/בקון 1 ליטר

קרא עוד ←
עוף עם ערמונים
בשר

עוף עם ערמונים

4 מנות זמן ההכנה: חצי שעה זמן בישול: שעה מצרכים: 1 עוף במשקל של 1.4 קג' או שמונה שוקיים 400

קרא עוד ←
עופיונים/שוקייים ברוטב טריאקי, רכז רימונים ודבש
בשר

עופיונים/שוקייים ברוטב טריאקי, רכז רימונים ודבש

ל 6 סועדיםחומרים:3 עופיונים או 12 שוקייםלימון אחד או שנייםגרעיני רימוןלמרינדה:חצי כוס רכז רימוניםאחת וחצי כף ריבת משמש או אפרסק2

קרא עוד ←
אוסובוקו של עגל
בשר

אוסובוקו של עגל

4 מנות זמן ההכנה:20 דקות זמן בישול: 45 דקות עד שעה מצרכים: 4 חתיכות של אוסובוקו במשקל 200 גר' כל

קרא עוד ←
קונפי טלה
בשר

קונפי טלה

4 מנות זמן ההכנה: 10 דקות זמן בישול:שעתיים מצרכים: 4 חתיכות טלה (זרוע) 1 בצל גדול 1 כף דבש נוזלי

קרא עוד ←