Page 18 - medorledor95
P. 18
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ציצלויםלו:םא:לאכלסכסדודניוןנין
ההכנה: פילה סלמון ברוטב דבש
מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל לבן גרוס. ותפוזים
ממיסים במחבת את החמאה יחד עם שמן הזית .מטגנים את
מצרכים ל 6 :מנות
נתחי הדג ארבע דקות מכל צד עד הזהבה. זמן הכנה 10 :דקות
במקביל מכינים את הרוטב ,מניחים בסיר חסין אש את כל זמן בישול 8 :דקות
חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה .מנמיכים את האש וממשיכים
מצרכים:
לבשל על אש נמוכה עד קבלת רוטב סמיך. 6נתחי סלמון טרי
טועמים ומשפכים את התיבול לפי הטעם. (במשקל 250גר' כל אחד)
להגשה: 50גר' חמאה
מניחים בצלחת הגשה את נתחי הדג .מעליהם את הרוטב 2כפות שמן זית
ומעל מפזרים עירית קצוצה וגרידת תפוז. לרוטב:
2מיכלי שמנת לבישול
1כף חרדל גרגירים
1כף דבש
2כפות מיץ תפוזים
מלח ופלפל לבן גרוס
מעט עירית קצוצה
גרידת תפוז
18