Page 19 - medorledor95
P. 19
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: פירה בשני צבעים
קולפים את הירקות .חותכים אותם לקוביות .מניחים כל סוג
בסיר ומכסים במים וממליחים לפי הטעם .מביאים לרתיחה מצרכים ל 6 :מנות
ומבשלים עד ריכוך הירקות .כשהירקות מוכנים מצננים אותם. זמן הכנה 20 :דקות
ומחזירים לסירים .מועכים את תפוחי האדמה ,מוסיפים את זמן בישול 30 :דקות
החמאה ואת השמנת ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.
מועכים את הבטטות ומוסיפים את החמאה ,השמנת והגבינות מצרכים:
לפירה תפוחי אדמה:
ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. 5תפוחי אדמה (דזירה או גורמה)
1מיכל שמנת בישול
19
50גר' חמאה
לפירה בטטה:
5בטטות
50גר' חמאה
1/2מיכל שמנת בישול
50גר' גבינת צהובה מגוררת
50גר' גבינת מוצרלה מגוררת
גיליון 95