Page 33 - medorledor94
P. 33
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: עוגת משמשים
מחממים את התנור לחום של 180מעלות (.)6בקערת המיקסר
מערבבים יחד את הביצים ,הסוכר וסוכר הוניל .כשהתערובת מצרכים ל 6 :מנות
תפוחה ולבנה מוסיפים את החמאה המומסת ואת השמנת. זמן הכנה 25 :דקות
מערבבים יחד .מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפיה זמן אפיה 35 :דקות
ומערבבים יחד עד קבלת מסה הומוגנית. מצרכים:
משממנים תבנית עגולה קפיצית(. ) 26שופכים מחצית מן 7משמשים חצויים
הבצק .מניחים מעל את חצאי המשמשים .שופכים מעלאת יתר
הבצק .מפזרים מעל את השקדים .אופים עד שהעוגה יציבה 100גר' קמח
150גר' סוכר
וזהובה. 1שקית סוכר וניל
120גר' חמאה מומס
33
3ביצים
50מ"ל שמנת מתוקה
1/2שקית אבקת אפיה
3כפות שקדים מולבנים
גיליון 94