Page 33 - medorledor94
P. 33

‫מגזין מדור לדור‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬    ‫עוגת משמשים‬
‫מחממים את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות (‪.)6‬בקערת המיקסר‬
‫מערבבים יחד את הביצים‪ ,‬הסוכר וסוכר הוניל‪ .‬כשהתערובת‬                          ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫תפוחה ולבנה מוסיפים את החמאה המומסת ואת השמנת‪.‬‬                              ‫זמן הכנה‪ 25 :‬דקות‬
‫מערבבים יחד‪ .‬מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפיה‬                                 ‫זמן אפיה‪ 35 :‬דקות‬

                    ‫ומערבבים יחד עד קבלת מסה הומוגנית‪.‬‬                                 ‫מצרכים‪:‬‬
‫משממנים תבנית עגולה קפיצית(‪. ) 26‬שופכים מחצית מן‬                             ‫‪ 7‬משמשים חצויים‬
‫הבצק‪ .‬מניחים מעל את חצאי המשמשים‪ .‬שופכים מעלאת יתר‬
‫הבצק‪ .‬מפזרים מעל את השקדים‪ .‬אופים עד שהעוגה יציבה‬                                  ‫‪ 100‬גר' קמח‬
                                                                                   ‫‪ 150‬גר' סוכר‬
                                                   ‫וזהובה‪.‬‬                    ‫‪ 1‬שקית סוכר וניל‬
                                                                           ‫‪ 120‬גר' חמאה מומס‬
‫‪33‬‬
                                                                                        ‫‪ 3‬ביצים‬
                                                                          ‫‪ 50‬מ"ל שמנת מתוקה‬
                                                                         ‫‪ 1/2‬שקית אבקת אפיה‬
                                                                        ‫‪ 3‬כפות שקדים מולבנים‬

                                                                                        ‫גיליון ‪94‬‬
   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38