Page 31 - medorledor94
P. 31
מגזין מדור לדור
צילום :אלכס דונין
ההכנה: נתחי ברבוניה
שוטפים שני שומר וחותכים אותם לקוביות .בסיר מביאים מים עם שומר
מלוחים לרתיחה .מוסיפים את קוביות השומר ומבשלים כחצי
שעה .מסננים וטוחנים אותם עם כף שמן זית עד קבלת פירה מצרכים ל 4 :מנות
מוקצף .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם .שומרים בצד .חותכים זמן הכנה 30 :דקות
את שני השומר הנותרים לקוביות .במחבת סוטאג' מחממים זמן בישול 30 :דקות
את שתי כפות שמן הזית עם החמאה ומוסיפים את קוביות
השומר .ממליחים ומפלפלים ומבשלים כעשרים דקות על אש מצרכים:
12פילה ברבוניה
נמוכה .לאחר מכן מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ.
שמים את יתרת שמן הזית במחבת ומבשלים את פילה 4שומר
כף בזיליקום קצוצה
הברבוניה .מבשלים את הדגים שלוש דקות מכל צד.
כף שמיר קצוצה
להגשה: 80מ"ל שמן זית
ש להניח על כל צלחת מעט מן הפירה שומר ולסדר מעל את
פילה הברבוניה ומעט מקוביות השומר .מפזרים מעל מעט 40גר' חמאה
מלח ופלפל גרוס
שמיר קצוץ.
גיליון 94
31