Page 28 - medorledor91
P. 28
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
הפרי) פורסים את התפוזים לפרוסות דקות תוך סילוק הגלעינים. סלט תפוזים ותמרים
חותכים את התמרים לחצי לאורך ומוציאים את הגלעין .פורסים מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות
את התמרים לרצועות דקות. זמן בישול 40 :דקות
שמים את השקדים במחבת ומקפיצים אותם עד שהם מזהיבים. זמן קירור :שעה
יש להניח את פרוסות התפוזים ואת רצועות התמרים בקערת
מצרכים:
הגשה. 1קג' תפוזים
6תמרים 75גר' שקדים מולבנים
מוסיפים לסירופ הפושר את הרום והקינמון ומערבבים .שופכים 50גר' סוכר
את הסירופ מעל הפירות .מכניסים את הקערה לקירור .לפני 2כפות רום בקרדי
1קורט קינמון
ההגשה מפזרים מעל את השקדים. 200מ"ל מים
ההכנה:
בסיר קטן מביאים לרתיחה את המים עם הסוכר
במשך חמש דקות ומצננים.
מקלפים את התפוזים (כשלמעשה מגיעים לבשר
28