Page 22 - medorledor85
P. 22

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

 ‫סלט כרוב בשני צבעים‬                                            ‫סלט מנגו‪ ,‬אבוקדו‬
        ‫עם גרעיני רימון‬                                               ‫וגרעיני רימון‬

                                       ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬                                        ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                      ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬                                       ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
                                       ‫זמן קירור‪ :‬שעתיים‬
                                                                                                         ‫מצרכים‪:‬‬
                                                 ‫מצרכים‪:‬‬                                                   ‫‪ 2‬מנגו‬
                                                   ‫‪ 1‬רימון‬
                                                                                                        ‫‪ 2‬רימונים‬
                                             ‫‪ 1/4‬כרוב לבן‬                                               ‫‪ 2‬אבוקדו‬
                                           ‫‪ 1/2‬כרוב אדום‬                                              ‫‪ 50‬מ"ל רום‬
                                 ‫‪ 1‬חבילה עירית או כוסברה‬                                             ‫‪ 100‬גר' סוכר‬
                                          ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬                                          ‫מיץ מלימון אחד‬
                                      ‫‪ 1‬כפית חומץ בלסמי‬
                                     ‫‪ 4‬אגוזי מלך מקולפים‬                                                  ‫ההכנה‪:‬‬
                                          ‫מלח ופלפל גרוס‬          ‫יש לפרוס את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות דקות‪.‬‬
                                                             ‫מניחים אותן בקערת הגשה ומוסיפים את גרעיני הרימון‪.‬‬
                                                  ‫ההכנה‪:‬‬    ‫מפזרים מעל סוכר‪ .‬זולפים מעל את מיץ הלימון ואת הרום‪.‬‬
      ‫פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה‪.‬‬
                                                                                       ‫מניחים במקרר לפחות שעה‪.‬‬
                              ‫קוצצים את העירית‪/‬כוסברה‪.‬‬
            ‫יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום‪.‬‬
‫מניחים בקערה את הכרוב‪ ,‬את גרעיני הרימון‪ ,‬העירית‪/‬‬
‫הכוסברה הקצוצה‪ ,‬מלח ופלפל גרוס‪ .‬זולפים מעל את החומץ‬

                                           ‫ואת שמן הזית‪.‬‬

‫קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט‪ ,‬מערבבים היטב‬
                             ‫ומקררים שעתיים לפני ההגשה‪.‬‬

                                                            ‫‪22‬‬
   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27