Page 22 - medorledor85
P. 22
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
סלט כרוב בשני צבעים סלט מנגו ,אבוקדו
עם גרעיני רימון וגרעיני רימון
מצרכים ל 6 :מנות מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 20 :דקות זמן הכנה 15 :דקות
זמן קירור :שעתיים
מצרכים:
מצרכים: 2מנגו
1רימון
2רימונים
1/4כרוב לבן 2אבוקדו
1/2כרוב אדום 50מ"ל רום
1חבילה עירית או כוסברה 100גר' סוכר
2כפות שמן זית מיץ מלימון אחד
1כפית חומץ בלסמי
4אגוזי מלך מקולפים ההכנה:
מלח ופלפל גרוס יש לפרוס את המנגו ואת האבוקדו לפרוסות דקות.
מניחים אותן בקערת הגשה ומוסיפים את גרעיני הרימון.
ההכנה: מפזרים מעל סוכר .זולפים מעל את מיץ הלימון ואת הרום.
פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים בתוך קערה.
מניחים במקרר לפחות שעה.
קוצצים את העירית/כוסברה.
יש לקצוץ דק את הכרוב הלבן ואת הכרוב האדום.
מניחים בקערה את הכרוב ,את גרעיני הרימון ,העירית/
הכוסברה הקצוצה ,מלח ופלפל גרוס .זולפים מעל את החומץ
ואת שמן הזית.
קוצצים את אגוזי המלך מפזרים מעל הסלט ,מערבבים היטב
ומקררים שעתיים לפני ההגשה.
22