Page 20 - medorledor85
P. 20

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                    ‫הכנה‪:‬‬             ‫דג בקלה‬
‫יש לקלוף את הבצל ולפרוס אותו דק‪ .‬שופכים את מיץ רימונים‬      ‫עם חמאת רימונים‬
‫במחבת רחב‪ ,‬מביאים לרתיחה‪ ,‬מוסיפים את הבצל ומבשלים‬
                                                                                            ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
              ‫על אש נמוכה כרבע שעה (שומרים על בעבוע)‪.‬‬                                      ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                                          ‫זמן בישול‪ 30 :‬דקות‬
  ‫פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים‪ .‬שומרים בקערה‪.‬‬
‫מניחים את חתיכות הדג במיץ רימונים כשמצמידים אותם זה‬                                                  ‫מצרכים‪:‬‬
‫לזה‪ .‬מבשלים חמש דקות והופכים אותם ומבשלים שוב חמש‬                               ‫‪ 6‬חתיכות דג בקלה של ‪ 150‬גר'‬
‫דקות‪ .‬ממליחים ומפלפלים‪   .‬מוסיפים את גרעיני הרימון ואת‬
                                                                                              ‫‪ 500‬גר' תרד טרי‬
    ‫קוביות החמאה‪ .‬ממשיכים לבשל את הכל עוד חמש דקות‪.‬‬                                       ‫‪250‬מ"ל מיץ רימונים‬
               ‫בינתיים חולטים את התרד בסיר מים רותחים‪.‬‬
                                                                                                       ‫‪ 1‬רימון‬
                                                   ‫להגשה‪:‬‬                                         ‫‪ 1‬בצל אדום‬
‫שמים על צלחת מן התרד ומעל מניחים חתיכת דג ומעל מן‬                                  ‫‪ 80‬גר' חמאה חתוך לקוביות‬
                                                                                              ‫מלח ופלפל גרוס‬
                                            ‫הרוטב רימונים‪.‬‬

                                                            ‫‪20‬‬
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25