Page 20 - medorledor85
P. 20
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
הכנה: דג בקלה
יש לקלוף את הבצל ולפרוס אותו דק .שופכים את מיץ רימונים עם חמאת רימונים
במחבת רחב ,מביאים לרתיחה ,מוסיפים את הבצל ומבשלים
מצרכים ל 6 :מנות
על אש נמוכה כרבע שעה (שומרים על בעבוע). זמן הכנה 20 :דקות
זמן בישול 30 :דקות
פותחים את הרימון ומוציאים את הגרעינים .שומרים בקערה.
מניחים את חתיכות הדג במיץ רימונים כשמצמידים אותם זה מצרכים:
לזה .מבשלים חמש דקות והופכים אותם ומבשלים שוב חמש 6חתיכות דג בקלה של 150גר'
דקות .ממליחים ומפלפלים .מוסיפים את גרעיני הרימון ואת
500גר' תרד טרי
קוביות החמאה .ממשיכים לבשל את הכל עוד חמש דקות. 250מ"ל מיץ רימונים
בינתיים חולטים את התרד בסיר מים רותחים.
1רימון
להגשה: 1בצל אדום
שמים על צלחת מן התרד ומעל מניחים חתיכת דג ומעל מן 80גר' חמאה חתוך לקוביות
מלח ופלפל גרוס
הרוטב רימונים.
20