Page 21 - medorledor85
P. 21
מגזין מדור לדור
ההכנה: רוסביף עם פטריות
בסיר חסין אש מחממים את שמן הזית .מניחים את הרוסביף וגרעיני רימון
וסוגרים אותו מכל צדדיו .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש .מכסים את הסיר מצרכים ל 4 :מנות
ומבשלים ארבעים דקות .מרימים את מכסה ושופכים מעל זמן הכנה 40 :דקות
הבשר את המים ,מגרדים מעט את תחתית הסיר וממשיכים זמן בישול 50 :דקות
לבשל עוד עשר דקות על אש נמוכה וכשהסיר מכוסה. מצרכים:
800גר' רוסביף
במקביל ממיסים במחבת את החמאה ומקפיצים בה במשך 4שיני שום כתושות
כשתי דקות את גרעיני הרימון. 400גר' פטריות
80גר' גרעיני רימון
כשהבשר מוכן פורסים אותו דק .מניחים בכל צלחת כמה 2כפות פטרטזיליה קצוצה
פרוסות ומעל מניחים מהפטריות וגרעיני הרימון .זולפים מעט
8כפות מים
ממיצי הבישול ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. 20גר' חמאה
2כפות שמן זית
מגישים לצד שעועית ירוקה או תפוחי אדמה מוקפצים. מלח ופלפל גרוס
21 גיליון 85