Page 21 - medorledor85
P. 21

‫מגזין מדור לדור‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫רוסביף עם פטריות‬
‫בסיר חסין אש מחממים את שמן הזית‪ .‬מניחים את הרוסביף‬               ‫וגרעיני רימון‬
‫וסוגרים אותו מכל צדדיו‪ .‬ממליחים ומפלפלים לפי הטעם‪.‬‬
‫מוסיפים את הפטריות ואת השום הכתוש‪ .‬מכסים את הסיר‬                                   ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫ומבשלים ארבעים דקות‪ .‬מרימים את מכסה ושופכים מעל‬                                   ‫זמן הכנה‪ 40 :‬דקות‬
‫הבשר את המים‪ ,‬מגרדים מעט את תחתית הסיר וממשיכים‬                                   ‫זמן בישול‪ 50 :‬דקות‬

       ‫לבשל עוד עשר דקות על אש נמוכה וכשהסיר מכוסה‪.‬‬                                          ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                       ‫‪ 800‬גר' רוסביף‬
‫במקביל ממיסים במחבת את החמאה ומקפיצים בה במשך‬                                      ‫‪ 4‬שיני שום כתושות‬
                             ‫כשתי דקות את גרעיני הרימון‪.‬‬                               ‫‪ 400‬גר' פטריות‬
                                                                                    ‫‪ 80‬גר' גרעיני רימון‬
‫כשהבשר מוכן פורסים אותו דק‪ .‬מניחים בכל צלחת כמה‬                              ‫‪ 2‬כפות פטרטזיליה קצוצה‬
‫פרוסות ומעל מניחים מהפטריות וגרעיני הרימון‪ .‬זולפים מעט‬
                                                                                          ‫‪ 8‬כפות מים‬
              ‫ממיצי הבישול ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה‪.‬‬                                  ‫‪ 20‬גר' חמאה‬
                                                                                      ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬
        ‫מגישים לצד שעועית ירוקה או תפוחי אדמה מוקפצים‪.‬‬                                ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫‪21‬‬                                                                                             ‫גיליון ‪85‬‬
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26