Page 15 - medorledor81
P. 15

‫מגזין מדור לדור‬

                                                    ‫הכנה‪:‬‬  ‫פנה קוטה של גבינה‬
‫שמים בקערה את דפי הג'לטין ומעל שופכים מים כדי שיתרככו‪.‬‬       ‫לבנה ועשבי תיבול‬
‫אחרי כמה דקות מוציאים את דפי הג'לטין וסוחטים אותם היטב‪.‬‬
‫מניחים בקערה ושופכים מעל את המים הרותחים‪ .‬מערבבים‬                                              ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
                                                                                              ‫זמן הכנה‪ 10 :‬דקות‬
                               ‫היטב כדי לקבל מסה אחידה‪.‬‬                                       ‫זמן קירור‪ :‬שעתיים‬

‫בקערה מערבבים יחד את הגבינה עם הג'לטין המומס‪ ,‬המלח‪,‬‬                                                     ‫מצרכים‪:‬‬
‫הפלפל ואת עשבי התיבול‪ .‬מחלקים את המסה בין ארבע כוסות‪.‬‬                                         ‫‪ 460‬גר' גבינה לבנה‬
‫מכניסים לקירור כשעתיים‪ .‬לפני ההגשה מכניסים את הכוסות‬
                                                                                                     ‫‪ 3‬דפי ג'לטין‬
                    ‫למים פושרים כדי לחלץ את הפנה קוטה‪.‬‬                                        ‫‪ 4‬כפות מים רותחים‬
                                                                                      ‫‪ 1/2‬כפית פטרוזיליה קצוצה‬
‫*אפשר להחליף את הג'לטין באגר אגר (‪6‬גר') שממיסים בארבע‬                                        ‫‪ 1/2‬כפית טרגון קצוץ‬
                                        ‫כפות שמנת בישול‪.‬‬                                   ‫‪ 1/2‬כפית עירית קצוצה‬

                                                                                                 ‫מלח ופלפל גרוס‬

‫גיליון ‪15 81‬‬
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20