Page 15 - medorledor81
P. 15
מגזין מדור לדור
הכנה: פנה קוטה של גבינה
שמים בקערה את דפי הג'לטין ומעל שופכים מים כדי שיתרככו. לבנה ועשבי תיבול
אחרי כמה דקות מוציאים את דפי הג'לטין וסוחטים אותם היטב.
מניחים בקערה ושופכים מעל את המים הרותחים .מערבבים מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 10 :דקות
היטב כדי לקבל מסה אחידה. זמן קירור :שעתיים
בקערה מערבבים יחד את הגבינה עם הג'לטין המומס ,המלח, מצרכים:
הפלפל ואת עשבי התיבול .מחלקים את המסה בין ארבע כוסות. 460גר' גבינה לבנה
מכניסים לקירור כשעתיים .לפני ההגשה מכניסים את הכוסות
3דפי ג'לטין
למים פושרים כדי לחלץ את הפנה קוטה. 4כפות מים רותחים
1/2כפית פטרוזיליה קצוצה
*אפשר להחליף את הג'לטין באגר אגר (6גר') שממיסים בארבע 1/2כפית טרגון קצוץ
כפות שמנת בישול. 1/2כפית עירית קצוצה
מלח ופלפל גרוס
גיליון 15 81