Page 16 - medorledor81
P. 16

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬  ‫טרטר דג סלמון‬
‫עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד‪ .‬סוחטים את‬    ‫עם גבינה לבנה‬
‫הלימון ושומרים בצד‪ .‬חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות‬
‫ומניחים אותן בקערה‪ .‬מוסיפים את הגבינה‪ ,‬את קליפת הלימון‬                      ‫מצרכים ל‪ 4 :‬מנות‬
‫ואת מיץ הלימון‪ .‬מתבלים במלח ובפלפל גרוס‪ .‬מוסיפים מחצית‬                     ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬

                           ‫מכמות עשבי התיבול ומערבבים‪.‬‬                               ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                          ‫‪ 400‬גר' דג סלמון טרי‬
‫שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק‪.‬‬
‫מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון‪ ,‬מעל יוצרים גבעה‬                                 ‫‪ 1‬מלפפון‬
‫של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי התיבול‪.‬‬                          ‫‪ 150‬גר' גבינה לבנה‬

                                 ‫מעל זולפים מעט שמן זית‪.‬‬                               ‫‪ 1‬לימון‬
                                                                              ‫‪ 1‬כף שמיר קצוץ‬
                                                                          ‫‪ 2‬כפות עירית קצוצה‬
                                                                               ‫‪ 2‬כפות שמן זית‬
                                                                              ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                             ‫‪16‬‬
   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21