Page 16 - medorledor81
P. 16
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: טרטר דג סלמון
עוברים על פני הלימון בעזרת זסטר ושומרים בצד .סוחטים את עם גבינה לבנה
הלימון ושומרים בצד .חותכים את דג הסלמון לקוביות קטנות
ומניחים אותן בקערה .מוסיפים את הגבינה ,את קליפת הלימון מצרכים ל 4 :מנות
ואת מיץ הלימון .מתבלים במלח ובפלפל גרוס .מוסיפים מחצית זמן הכנה 15 :דקות
מכמות עשבי התיבול ומערבבים. מצרכים:
400גר' דג סלמון טרי
שוטפים את המלפפון ובעזרת מנדולינה פורסים אותו דק.
מסדרים על כל צלחת כמה פרוסות מלפפון ,מעל יוצרים גבעה 1מלפפון
של תערובת הסלמון ומפזרים מעל מתערובת עשבי התיבול. 150גר' גבינה לבנה
מעל זולפים מעט שמן זית. 1לימון
1כף שמיר קצוץ
2כפות עירית קצוצה
2כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
16