Page 14 - medorledor81
P. 14

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫בריוש עם גבינה לבנה ‪Brioche au fromage blanc -‬‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬          ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                ‫ממיסים בקערית את השמרים בחלב הפושר‪.‬‬              ‫זמן הכנה‪ 20 :‬דקות‬
                                                                 ‫זמן אפייה‪ 30 :‬דקות‬
‫יש לערבב בקערת המערבל את הקמח‪ ,‬קורט מלח והסוכר‪.‬‬
‫מוסיפים את הביצה ואת החלמונים‪ .‬מוסיפים את התערובת של‬                        ‫מצרכים‪:‬‬
‫השמרים עם החלב והגבינה‪ .‬מערבבים עד קבלת מסה חלקה‪.‬‬                       ‫‪ 500‬גר' קמח‬
‫מניחים על הקערה מגבת ומניחים בצד כשעה וחצי‪ .‬מעבירים‬               ‫‪ 250‬גר' גבינה לבנה‬
‫לתבנית משומנת ומניחים שוב את המגבת ומניחים בצד עוד‬                       ‫‪ 80‬גר' סוכר‬

                                                    ‫שעה‪.‬‬                      ‫‪ 1‬ביצה‬
                                                                          ‫‪ 2‬חלמונים‬
‫מחממים את התנור לחום של ‪ 180‬מעלות‪ .‬לפני ההכנסה‬                     ‫‪ 4‬כפות חלב פושר‬
‫של הבריוש לתנור מערבבים חלמון עם כמה טיפות של חלב‬                ‫‪ 10‬גר' שמרים טריים‬
‫ובעזרת מברשת מברישים את הבריוש‪ .‬מכניסים את התבנית‬                        ‫‪ 1‬קורט מלח‬
                                                          ‫‪ 1‬חלמון עם כמה טיפות חלב‬
             ‫ואופים במשך שלושים דקות עד שהבריוש זהוב‪.‬‬

                                                          ‫‪14‬‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19