Page 14 - medorledor81
P. 14
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
בריוש עם גבינה לבנה Brioche au fromage blanc -
ההכנה: מצרכים ל 6 :מנות
ממיסים בקערית את השמרים בחלב הפושר. זמן הכנה 20 :דקות
זמן אפייה 30 :דקות
יש לערבב בקערת המערבל את הקמח ,קורט מלח והסוכר.
מוסיפים את הביצה ואת החלמונים .מוסיפים את התערובת של מצרכים:
השמרים עם החלב והגבינה .מערבבים עד קבלת מסה חלקה. 500גר' קמח
מניחים על הקערה מגבת ומניחים בצד כשעה וחצי .מעבירים 250גר' גבינה לבנה
לתבנית משומנת ומניחים שוב את המגבת ומניחים בצד עוד 80גר' סוכר
שעה. 1ביצה
2חלמונים
מחממים את התנור לחום של 180מעלות .לפני ההכנסה 4כפות חלב פושר
של הבריוש לתנור מערבבים חלמון עם כמה טיפות של חלב 10גר' שמרים טריים
ובעזרת מברשת מברישים את הבריוש .מכניסים את התבנית 1קורט מלח
1חלמון עם כמה טיפות חלב
ואופים במשך שלושים דקות עד שהבריוש זהוב.
14