Page 31 - medorledor77
P. 31
מגזין מדור לדור
הכנה: גרטאן של דגים עם
תפוחי אדמה ותפוחי
מחממים את התנור לחום של 200מעלות (.)7-6
מקלפים את בצל השאלוט וקוצצים דק. עץ
מקלפים את תפוחי האדמה ואת תפוחי העץ ופורסים לפרוסות מצרכים ל 6 :מנות
דקות. זמן הכנה 20 :דקות
זמן אפייה 25 :דקות
משמנים תבנית ומניחים מעל שכבת תפוחי אדמה ,שכבת
תפוחי עץ 1/2 ,מכמות בצל שאאלוט ופטרוזיליה .מעל מניחים מצרכים:
את פילה הדגים ,ממליחים ומפלפלים .ושוב שכבת תפוחי
אדמה ,שכבת תפוחי עץ ומעל את יתר בצל שאלוט והפטרוזיליה. 6פילה דגים
ממליחים ומפלפלים .שופכים מעל את השמנת ומפזרים מעל 6תפוחי אדמה
6תפוחי עץ מזן גראן סמיט
את הפרמזן .אופים בתנור במשך 25דקות או עד שיזהיב. 3כפות פטרוזיליה קצוצה
*ממליצה לבדוק את עשיית הגרטאן בעזרת דקירה של סכין כדי 2בצל שאלוט
250מ"ל שמנת בישול
לבדוק אם תפוחי האדמה מוכנים.
50גר' פרמזן
31 מעט חמאה לשימון התבנית
מלח ופלפל גרוס
גיליון 77