Page 30 - medorledor77
P. 30

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                ‫ההכנה‪:‬‬         ‫מרק קטיפתי‬
‫יש לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה‪ ,‬הבצל‪ ,‬הלחם‪,‬‬        ‫של גבינת קממבר‬
‫השום ואת גבינת הקממבר‪ .‬שמים בסיר ומוסיפים ‪ 1.5‬ליטר‬
‫מים‪ .‬מביאים לרתיחה ומבשלים במשך עשרים דקות‪ .‬לאחר‬                                ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
‫מכן טוחנים‪ .‬בקערה מערבבים יחד את השמנת‪ ,‬החלמון‪80 ,‬‬                             ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
‫גר' פרמזן ואת הפטרוזיליה הקצוצה‪ .‬מוסיפים שתי כפות מן‬                          ‫זמן בישול‪ 20 :‬דקות‬
‫המרק ומערבבים (להשוואת טמפרטורה ) שופכים לתוך המרק‬
                                                                                            ‫מצרכים‪:‬‬
                                               ‫ומערבבים‪.‬‬                             ‫‪ 4‬תפוחי אדמה‬

                                                  ‫להגשה‪:‬‬                                    ‫‪ 3‬בצלים‬
‫מוזגים מן המרק במרקיה ומקשטים במעט פטרוזיליה ופרמזן‪.‬‬                         ‫‪ 3‬פרוסות לחם לטוסטים‬
                                                                            ‫‪ 1‬גבינת קממבר(‪ 250‬גר')‬

                                                                                      ‫‪ 1/2‬ראש שום‬
                                                                                            ‫‪ 1‬חלמון‬

                                                                     ‫‪ 200‬מ"ל קרם פרש (שמנת ‪)42%‬‬
                                                                                      ‫‪ 100‬גר' פרמזן‬

                                                                            ‫‪ 3‬כפות פטרוזיליה קצוצה‬
                                                                                    ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                                   ‫‪30‬‬
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35