Page 30 - medorledor77
P. 30
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
ההכנה: מרק קטיפתי
יש לקלף ולחתוך לקוביות את תפוחי האדמה ,הבצל ,הלחם, של גבינת קממבר
השום ואת גבינת הקממבר .שמים בסיר ומוסיפים 1.5ליטר
מים .מביאים לרתיחה ומבשלים במשך עשרים דקות .לאחר מצרכים ל 6 :מנות
מכן טוחנים .בקערה מערבבים יחד את השמנת ,החלמון80 , זמן הכנה 30 :דקות
גר' פרמזן ואת הפטרוזיליה הקצוצה .מוסיפים שתי כפות מן זמן בישול 20 :דקות
המרק ומערבבים (להשוואת טמפרטורה ) שופכים לתוך המרק
מצרכים:
ומערבבים. 4תפוחי אדמה
להגשה: 3בצלים
מוזגים מן המרק במרקיה ומקשטים במעט פטרוזיליה ופרמזן. 3פרוסות לחם לטוסטים
1גבינת קממבר( 250גר')
1/2ראש שום
1חלמון
200מ"ל קרם פרש (שמנת )42%
100גר' פרמזן
3כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל גרוס
30