Page 26 - medorledor58
P. 26
פינת הטעמים של יהודית
סלט ירוק
עם פטריות
ואגסים
ההכנה: מצרכים:
קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה, עלי חסה ,רוקט וארוגולה
מוסיפים את האבוקדו ,הצנוניות ,הפטריות ,האגסים 1אבוקדו חתוך לקוביות
1סלסלת פטריות שמפיניון
ואת נבטי החמנייה .מערבבים קלות.
חתוך לפרוסות דקות
מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל 6צנוניות פרוסות דק
הסלט .מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט. 2אגסים חתוכים לקוביות
100גרם נבטי חמנייה
בתאבון!
לרוטב:
2כפות דבש
1כף חרדל
2כפות חומץ בין יין
4כפות שמן זית
1שן שום כתוש
מלח ופלפל גרוס
26