Page 26 - medorledor58
P. 26

‫פינת הטעמים של יהודית‬

                                                         ‫סלט ירוק‬
                                                       ‫עם פטריות‬

                                                           ‫ואגסים‬

                                       ‫ההכנה‪:‬‬                        ‫מצרכים‪:‬‬

‫קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה‪,‬‬              ‫עלי חסה‪ ,‬רוקט וארוגולה‬
‫מוסיפים את האבוקדו‪ ,‬הצנוניות‪ ,‬הפטריות‪ ,‬האגסים‬             ‫‪ 1‬אבוקדו חתוך לקוביות‬
                                                       ‫‪ 1‬סלסלת פטריות שמפיניון‬
                  ‫ואת נבטי החמנייה‪ .‬מערבבים קלות‪.‬‬
                                                             ‫חתוך לפרוסות דקות‬
‫מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל‬                 ‫‪ 6‬צנוניות פרוסות דק‬
‫הסלט‪ .‬מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט‪.‬‬             ‫‪ 2‬אגסים חתוכים לקוביות‬
                                                            ‫‪ 100‬גרם נבטי חמנייה‬
                                              ‫בתאבון!‬
                                                                          ‫לרוטב‪:‬‬
                                                                     ‫‪ 2‬כפות דבש‬

                                                                      ‫‪ 1‬כף חרדל‬
                                                              ‫‪ 2‬כפות חומץ בין יין‬

                                                                 ‫‪ 4‬כפות שמן זית‬
                                                                  ‫‪ 1‬שן שום כתוש‬
                                                                 ‫מלח ופלפל גרוס‬

                                                                                 ‫‪26‬‬
   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31