Page 25 - medorledor58
P. 25
מגזין מדור לדור
פילאף אורז
עם פטריות
ההכנה: מצרכים ל 6 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
מחממים בסיר את השמן ומזהיבים את הבצל והשום. זמן בישול 35 :דקות
מוסיפים את הפטריות ,מסננים את הפטריות היבשות
וקוצצים ומוסיפים לסיר .מטגנים כ 10 -דקות עד שכל מצרכים:
5כפות שמן זית
הנוזלים מתאדים. 2בצלים אדומים קצוצים
מוסיפים את האורז ומטגנים כ 2-דקות .מוסיפים את היין. 4שיני שום פרוסות
מתבלים במלח ופלפל .מוסיפים את ציר העוף .מביאים 3סלסילות פטריות טריות שונות ,פרוסות
לרתיחה ,מנמיכים ומבשלים כשהסיר מכוסה במשך כ20- 30גר' פטריות פורצ'יני מיובשות שרויות כחצי שעה במים
דקות .מכבים ומחכים כ 10-דקות .מוסיפים את העירית
רותחים
הקצוצה ,מערבבים ומכסים שוב כ 5-דקות. 1וחצי כוס אורז בסמטי
25 1/2כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם
2וחצי כוסות ציר עוף
1כוס עירית קצוצה אופן
גיליון 58