Page 16 - medorledor53
P. 16
פינת הטעמים של יהודית
תבשיל
עולש
אופן ההכנה: מצרכים ל 4 :מנות
זמן ההכנה 5 :דקות
במחבת סוטאז' מחממים את שמן הזית על אש בינונית. זמן בישול 60 :דקות
במקביל חותכים את הקצוות של העולש ומורידים את העלים
הפגומים .חותכים כל עולש לאורך לשניים .מניחים אותם מצרכים:
במחבת על הצד השטוח .מטגנים אותם כשבכל חמש דקות
הופכים אותם לצד השני .לאחר 15דקות מוסיפים מחצית 8עולש
מכמות המים ,ממליחים מעט ומפלפלים .מפזרים מעל מעט 2כפות שמן זית
מעשבי פרובנס .ממשיכים מדי פעם להפוך את העולש.
אחרי עוד 15דקות מוסיפים את יתר המים ואת ציר הבקר 1/4ליטר מים
מלח ופלפל שחור גרוס
וממשיכים עוד לבשל כ 15דקות. עשבי תיבול מפרובנס
1כף ציר בקר
16