Page 18 - medorledor53
P. 18
אומנות
בטבע
שלנו
מאת :אירינה דלח
מעולה לעצב באוכל צבעוני בעל צורות מרובות. חודש הראשון של שנת 2018כבר פה ואני מנצלתה
אותו להזמין אותכם לפעם הראשונה של חוויה
פרויקט :עיצוב ויצירה באוכל מיוחדת :לשחק וליצור באוכל! גם אם לחלק מאיתנו
טכניקה :דימיון חופשי
חומרים: זה לא הפעם הראשונה ,בואו נסתכל על זה מחדש.
כן ,כולנו גדלנו על "אסור לשחק באוכל" ואני מאמינה שבימינו,
• צימוקים ,חמוציות ,אננס מסוכר ,תמרים ,רצועות פפאיה לילדינו שיגדלו לבנות את תרבות העתיד ,יצירתיות וחדשנות,
מסוכרת ,משמשים מיובשים
מקוריות ויחודיות הם תכונות יותר נחוצות מאי-פעם.
• אגוזי מלך ,שקדים ,אגוזי קשיו ,אגוזי פקן
• ירקות ופירות טריים ,מקולפים וחתוכים הדרך הכי זמינה ,הכי מהירה והכי פחות
אופן העבודה: יקרה ליצור ,זה באוכל .אז בואו ניתן
• בוחרים משטח עבודה מתאים לעיצוב שתכננו (צלחת ,קרש, לילדים להנות מכל העולמות :גם לאכול,
מפית נקיה) גם ליצור ,גם לחדש וגם ללמוד לקח יקר
מאוד :גם אם לא נאהב את התוצאה ,וגם
• מסדרים את החלקים שבחרנו בצורה שעיצבנו .אם לא
ניראה בדיוק כפי שדימיינו ,משנים אם יש סיכוי שלא נצליח ,חשוב מאוד
לנסות ולעשות.
• מצלמים ,נהנים ואוכלים במידה ,קצת מכל דבר
אני מתכוונת לסידור האוכל בצלחת בצורה משעשעת,
אירינה דלח -מדריכת מלאכות יד לשימוש בירקות ופירות צבעוניים לקישוט האוכל ,לתעוזה
[email protected] | 054-7512730
ואומץ בבחירת מאכלים ,תבשילים ומרכיבים.
ט"ו בשבט ,שחל השנה בסוף חודש ינואר ,הוא הזדמנות
18